Universitas Hodges. Tetep Deukeut. Buka Jauh. Awéwé maca buku téks ningali ka gigir

Wilujeng sumping di Hodges University!

Tetep Deukeut, Ka Jauh

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Hodges Universit Pascasarjana sareng putrina. #MyHodgesStoryUniversitas Hodges bagja 2019 LulusanDr. John Meyer pose sareng Thelma Hodges - Halaman Hodges University HomeLulusan Universitas Hodges sareng anggota staf anu ngajukeun sareng VP Erica Vogt sareng AVP Noah LambHappy Hodges U grad posing sareng kulawargana. #MyHodgesStoryLulusan Militer Universitas Hodges Badé Blair II sareng Lucinda di Grad Bash 2019

Saréréa Ngagaduhan Carita

Naon Bakal # MyHodgesStory Anjeun?

Mimitian Dinten!

Universitas Hodges Covid Protokol parantos robih

  • Topéng nyaéta dianjurkeunTapi teu diperlukeun.
  • Diberesihkeun tambahan sareng usap-usulan ti saprak beurang janten sakali sapoé.
  • Distancing Sosial nyaéta wanti.
  • Pangawal Sisi tetep aya dina waktos ayeuna; aranjeunna bakal marios dina 30-60 dinten.
  • Panci kopi dina tempat tetep tetep teu teras-terasan; ieu bakal marios dina 30 dinten.

Wilujeng sumping di Hodges University!

Naon waé carita anjeun, kami tiasa ngabantosan anjeun ngamimitian. Naha anjeun ayeuna, balik, atanapi calon mahasiswa, kami parantos ngembangkeun jalur pikeun pendidikan anjeun pikeun masihan anjeun keterampilan anu anjeun kedah suksés. Tambih Deui, kami parantos nyaluyukeun jadwal supados tiasa dianggo dina kahirupan anjeun. Hodges U, universitas anu parantos dirancang YOU!

Master, Sarjana, Associate, atanapi Sertifikasi, urang ngagaduhan program gelar kanggo kasuksesan pendidikan anjeun. Tambih Deui, salaku akreditasi universitas online, anjeun tiasa nyandak seueur program gelar urang sadayana online.

Fléksibel. Diakréditasi. Digancangan. Dirancang Sakuliling Anjeun. Tetep Deukeut. Buka Jauh. Hodges U.

Universitas Fort Myers Kampus U sareng H Gedong Universitas Hodges

Universitas Hodges bangga nampi gelar salaku a Lembaga Pelayanan Hispanik ku Paguyuban Hispanik tina Perguruan Tinggi sareng Universitas - Hablamos Español 

Hodges University, Inc., College sareng Universitas, Naples, FL

Kabersihan Gigi CODA Loka Nganjang

Komisi Akréditasi Gigi nampi koméntar ti pihak katilu pikeun kunjungan situs akreditasi Kebersihan Gigi Universitas Hodges anu bakal datang dina 12-13 Oktober 2021. Batas waktuna pikeun ngirim koméntar nyaéta 60 dinten sateuacan kunjungan situs. Punten tingali dokumén anu napel ti Komisi Akréditasi Gigi kanggo inpormasi langkung lengkep. Diajar langkung seueur ngeunaan kumaha ngirim dina koméntar nganggo tautan Ieuh.

Hodges Universitas Online Logo

Hodges University Online

Jaga masa depan anjeun nalika anjeun milih Universitas Hodges pikeun pendidikan online anjeun. Kami nyayogikeun kursus bulanan gancangan anu dikirimkeun dina format online anu dirancang pikeun ngabantosan déwasa anu damel pikeun ngahontal tujuanana. Pilarian terang langkung seueur ngeunaan kumaha anjeun tiasa nampi perhatian pribadi ti kelas maya ayeuna!

Kajadian upcoming

Henteu Aya Acara
93
Persentase Penempatan Pakasaban
82
Persén Siswa Anu Nampi AId
11
Juta dina Hibah Kemudahan Anu Dileler
100
Persentase Lulus PTA

Naon Anu Dicarioskeun Murid Urang

Translate »