Hodges U Ngarah Jalan Ku Gelar Komputer

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Mitra Dean Tracey Lanham Ngarah Jalan Dina Téknologi di Hodges University

Mitra Dekan Tracey Lanham aya di payuneun ngondang awéwé pikeun ngagabung kana bidang téknologi ku nyangking program ka budak awéwé di tengah sareng SMA. Éta sababna profésor Lanham kalebet kana NCWIT dimana anjeunna damel teu weléh mawa misi NCWIT ka awéwé ngora di Kulon Kulon Florida.

Universitas Hodges nawiskeun gelar program komputer online, program sertifikasi, sareng kaamanan siber sareng jaringan gelar anu dirancang pikeun nyiapkeun murid pikeun damel mimiti dinten ka hiji.

Baca langkung seueur ngeunaan naha bidang komputasi mangrupikeun pilihan karir anu hadé pikeun saha waé dina ieu Kahirupan di Naples artikel.

Hodges University, lembaga nirlaba swasta anu diakréditasi sacara régional, didirikeun taun 1990, nyiapkeun mahasiswa pikeun ngungkit pembelajaran anu langkung luhur dina usaha pribadi, propésional, sareng sipil. Kalayan langkung ti 10,000 lulusan anu gaduh tingkat 93 persén tina kasuksésan dina karir, Hodges dipikaterang pikeun ngembangkeun program anu didesain unik sareng dikintunkeun kanggo ngaladénan murid anu déwasa anu beragam. Kalayan kampus di Naples sareng Fort Myers, Florida, Hodges nyayogikeun kelas dinten, sonten, sareng fléksibel anu diajarkeun ku dosen kelas dunya pikeun gelar sarjana sareng lulusan. Hodges ogé ditunjuk salaku Hispanic Serving Institution, sareng mangrupikeun anggota tina Hispanic Association of Colleges and Universities (HACU). Inpormasi lengkep ngeunaan Hodges University sayogi di Hodges.edu.

 

Professor Tracey Lanham, Dekan Mitra tina Fisher School of Technology
Translate »