Hodges U dingaranan Pangsaéna Kanggo Vets 2020

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Universitas Hodges Disebat Pangsaéna Pikeun Vets Colleges ku Militer Times pikeun 2020

Universitas Hodges paduli ngeunaan veteran urang sareng éta nunjukkeun. Militer Times sigana satuju, milih Universitas Hodges salaku salah sahiji 134 paguron luhur pikeun daptar Best For Vets pikeun 2020. Tambih Deui, ieu taun katilu urang nampi penghormatan anu bergengsi ieu.

Naha Hodges Pangsaéna Kanggo Vets?

  • Kami nawiskeun Pusat Layanan Dr. Peter Thomas Veterans khusus di kampus Naples sareng Fort Myers kami anu dikokolakeun ku para veteran, pikeun para veteran.
  • Program gelar urang nyaéta tanaga padamelan fokus kana karir anu seueur anu dipikagaduh veteran.
  • Kami nganterkeun tanggal ngamimitian kursus bulanan anu cocog sareng tungtutan jadwal para veteran.
  • Tempat parkir ekslusif anu ditunjuk pikeun veteran urang di unggal kampus.

Pikeun maca langkung seueur ngeunaan naha Hodges U Pangsaéna Pikeun Vets, baca sadayana tulisan ngeunaan Mingguan Florida.

 

Hodges University, lembaga nirlaba swasta anu diakréditasi sacara régional, didirikeun taun 1990, nyiapkeun mahasiswa pikeun ngungkit pembelajaran anu langkung luhur dina usaha pribadi, propésional, sareng sipil. Kalayan langkung ti 10,000 lulusan anu gaduh tingkat 93 persén tina kasuksésan dina karir, Hodges dipikaterang pikeun ngembangkeun program anu didesain unik sareng dikintunkeun kanggo ngaladénan murid anu déwasa anu beragam. Kalayan kampus di Naples sareng Fort Myers, Florida, Hodges nyayogikeun kelas dinten, sonten, sareng fléksibel anu diajarkeun ku dosen kelas dunya pikeun gelar sarjana sareng lulusan. Hodges ogé ditunjuk salaku Hispanic Serving Institution, sareng mangrupikeun anggota tina Hispanic Association of Colleges and Universities (HACU). Inpormasi lengkep ngeunaan Hodges University sayogi di Hodges.edu.

 

Universitas Hodges dingaranan Best For Vets Colleges ku Militer Times pikeun 2020 (sareng 3 taun terakhir ngajalankeun)
Translate »