Gabung Piaraan sareng Sumbangan Sumbangan Jalma Kami

Logo Hawks Care

Gabung Piaraan sareng Sumbangan Sumbangan Jalma Kami

Hayu urang ngadukung komunitas urang sareng ngabantosan anu sanés! Universitas Hodges parantos damel bareng sareng Harry Chapin Food Bank sareng Brooke's Legacy Rescue Animal, pikeun ngumpulkeun barang-barang pikeun kulawarga anu butuh sareng babaturan anu buluan. Gabung sareng urang ku nyumbang ti 1 Juni - 15 Juni, 2020.

Anjeun Tiasa Ngadamel Bedana!

Turunkeun sumbangan anjeun di lobi Gedong U, tempatna di 4501 Kolonial Blvd., Ft. Myers, FL 33966.

Tingali di handap pikeun ideu sumbangan sareng flyer kami pikeun acara éta.

Gagasan Sumbangan pikeun Harry Chapin Food Bank

  • Daging kaléng sareng lauk
  • Buah (cangkir, kaléng, garing)
  • Sayuran (kaléng)
  • soups
  • Séréal sarapan
  • oatmeal
  • Mentega suuk
  • Sangu
  • kueh garing
  • Macaroni & Opak (kotak)
  • Instan kentang ditumbuk
  • Kacang garing

Gagasan Sumbangan pikeun Nyalametkeun Sato Warisan Brooke

  • Dahareun anjing garing
  • Kadaharan ucing garing
  • Kotoran ucing
  • Anduk kertas
  • Sarung pakaiét
  • Kartu gas kanggo transportasi
  • Kutu / keletik pancegahan bulanan
  • Kertas salin
  • Dahareun cuci
  • Kantong sampah (13 galon)
  • ngabodaskeun
  • Nyemprot disinféksi
  • leungeun sanitizer
  • Dasi pos
  • Carabiners beurat-tugas
  • Klorox / Lysol ngusap
  • Sabun piring Subuh
  • Martingale kerah – sadaya ukuran
  • Leashes non-ditarik: 1 inci atawa leuwih
  • Goresan ucing
  • Tempat nyimpen sareng tutup
  • Kantong Ziplock: sandwich, quart, atanapi ukuran galon
Universitas Hodges Ngabantosan Tangan Ngarojong Gambar
Gambar anu ngadukung Bantosan Tangan Anu Ngabantosan Pikeun Sumbangan Kontak Hodges University

Janten Unggulan dina Média Sosial!

Kanggo sumbangan piaraan, punten kirimkeun poto anjeun, sareng piaraan anjeun (kalayan nami) ka taraque@hodges.edu.

Ngan ukur tuangeun sumbangan bakal dipoto pikeun média sosial dina waktos pangiriman.

Patarosan? Taros Kami!

Ngahubungan Teresa Araque
Nelepon: (239) 598-6274
surélék: taraque@hodges.edu
4501 Kolonial Blvd., Ft. Myers, FL 33966

Translate »