Kategori: akademisi

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Hodges Sambungkeun Ngabantosan Ngeusian Jurang Kaahlian Tenaga Kerja

Universitas Hodges Ngabantosan ngeusian Celah Tenaga Kerja sareng Hodges Connect Hodges University ngawaler panggilan pikeun ngembangkeun katerampilan tanaga gawé kalayan prakarsa latihan profesional kami, Professional Education and Training (PET), disebat Hodges Connect. Hodges Connect nyaéta ngeunaan masihan tanaga gawé urang tepi ka kompetitif sareng didesain pikeun nyiapkeun tanaga gawé ku kapamilikan anu ditungtut ku dunungan anu diperyogikeun pikeun [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Patalina Antara Pendidikan Tinggi sareng Padamelan

Ditulis Ku: Dr. John Meyer, Présidén, Universitas Hodges Kalayan genep derajat pamisahan, anjeun tiasa ngadamel sambungan anu teu dipikaresep. Patalina antara paguron luhur sareng angkatan kerja langsung. Di Universitas Hodges, urang ngartos hubungan antara pendidikan sareng pencapaian keterampilan propésional sareng parantos ngarancang gelar sareng sertifikasi khusus pikeun ngeusian kabutuhan tenaga kerja [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Kami Bangga nampilkeun Perawat 2019 Kami!

Selamat pikeun Perawat Urang 2019! Tanggal 10 Méi 2019, Universitas Hodges bangga nampi Pésta Pinning kanggo perawat anu lulus taun ayeuna. Naon cara anu saé pikeun ngagungkeun Minggu Perawat! Upacara Pinning kami mangrupikeun waktos khusus pikeun perawat urang sareng sési 2019 mangrupikeun acara anu luar biasa. Tiap perawat damelna saé pikeun ngahontal [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

100% Laju Ujian Nasional

100% Tingkat Laju Ujian Nasional Ngahaturkeun nuhun ka kelas Asisten Terapis Fisik 2017 Hodges University pikeun 100% Laju Lulus dina ujian nasional na! Cara pikeun ngagambarkeun Hodges U! Kami reueus pisan nyebut anjeun Alumni Hodges anu kami hormat. Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Jalur Hodges ka Suksés Nyayogikeun Programming Inovatif sareng Aksesibilitas

Jalur Hodges ka Suksés Nyayogikeun Programming Inovatif sareng Aksesibilitas Dina upaya nyayogikeun mahasiswa "pamrograman inovatif sareng aksés anu langkung ageung," Dr. John Meyer, présidén Universitas Hodges, ngabahas Jalur énggal universitas pikeun Suksés dina dinten Saptu, 27 Oktober 2018 édisi Naples Daily News. Maca tulisan lengkep di dieu. Didatangan jalur.hodges.edu pikeun mendakan [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Pamingpin Homegrown

Pamimpin Homegrown - #MyHodgesStory pikeun Jacob Winge Jacob Winge mangrupikeun conto anu leres tina naon anu janten pamimpin, sareng sapertos Winge, kaseueuran murid anu milih kéngingkeun gelar hoyong janten anu langkung - pikeun nyandak muatan sareng mangaruhan. Ngan dina pertengahan 20-an, anjeunna langkung aub dina [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Profésional Usaha anu Suksés Ngaidéntifikasi 8 Karakteristik Pamimpin Anu Saé

Profésional Bisnis anu Suksés Ngaidéntifikasi 8 Karakteristik Pamimpin Anu Saé Urang sadayana tiasa ngaidentipikasi bos atanapi mentor anu luar biasa dina kahirupan urang, tapi kadang sesah pikeun nunjukkeun kamampuan anu ngajantenkeun aranjeunna penting pisan - khususna upami anjeun henteu ngagaduhan kalungguhan kapamimpinan nyalira. Mangrupikeun pamimpin anu épéktip anu ngan saukur tiasa ngagambarkeun [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

4 Cara MBA Tiasa Ngabantosan Anjeun sateuacanna Karir

4 Cara anu MBA Tiasa Ngabantosan Anjeun Sateuacankeun Karir anjeun Sacara historis, jalur pikeun kamajuan karir parantos ngalibatkeun dedikasi sareng kinerja anu menonjol dina hiji organisasi. Kahadéan sareng kamampuan karyawan pikeun nungkulan tantangan énggal siga anu cekap. Ayeuna, kumaha ogé, kaseueuran industri janten kalapa yén calon sigana kedah langkung seueur pikeun [...] Maca deui
Translate »