Kategori: Fakultas & Staf

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Joe Turner Kapala Jaringan Alumni Anyar

Wilujeng sumping, Joe Turner! Kami Bingah Ngagaduhan Anjeun. Turner namina Senior Marketing sareng Alumni Outreach Content Creator di Hodges University 10 April 2019 –NAPLES / FORT MYERS, FLA - Joe Turner parantos uih deui ka Universitas Hodges salaku Senior Marketing sareng Alumni Outreach Content Creator. Dina jabatan ieu, anjeunna tanggel walau pikeun ngawasi inisiatif hubungan alumni universitas, salian ti nyiptakeun […]

Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Zamniak Disebat Hubungan Pangembangan Kemitraan

Selamat Pikeun Posisi Anyar, Michelle! Michelle Zamniak parantos dingaranan Hubungan Pamekaran Kemitraan di Universitas Hodges Dina posisi pangwangunan kemitraan, Michelle Zamniak tanggel waler pikeun ningkatkeun kemitraan komunitas anu aya sareng ngembangkeun anu énggal pikeun universitas. Anjeunna damel sareng sababaraha organisasi di daérah Florida kidul-kulon, kalebet SMA, korporasi, pamaréntahan [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Lujic Ngagabungkeun Universitas Hodges salaku AVP Manajemén Pendaptaran

Wilujeng sumping di Hodges U, Branislav! Branislav Lujic Disebat salaku Asistén Wakil Présidén Manajemén Pendaptaran Dina jabatan ieu, Branislav Lujic ngawasi pangakuan, kesan munggaran, sareng tim pangalaman mahasiswa. Anjeunna ogé bakal neraskeun ngembangkeun rekrutmen mahasiswa internasional sareng teureuh. Anjeunna nyandak langkung 10 taun kaahlian dina rekrutmen murid sareng pangakuan. Sateuacan [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Wilujeng sumping, Chris MacNeil

Wilujeng sumping di Hodges University, Chris MacNeil! Chris MacNeil parantos ngagabung sareng Universitas Hodges salaku Diréktur Pangakuan pikeun kampus Fort Myers. Dina posisi ieu, anjeunna bakal ngawaskeun tim panarimaan dumasar kampus Fort Myers di universitas. Chris ogé bakal teras ngembangkeun sareng ngalatih perwakilan pangakuan, salian ti netepkeun tujuan pendaptaran. Chris [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Arenas ngagabung sareng Universitas Hodges salaku desainer Kreatif Senior

Wilujeng sumping di Universitas Hodges, Santiago Arenas! 12 Maret 2019 –NAPLES / FORT MYERS, FLA - Santiago Arenas ngagabung sareng Universitas Hodges salaku Desainer Kreatif Senior Eusi Pamasaran. Dina jabatan ieu, Santiago bakal tanggel waler pikeun nyiptakeun sadaya mérek sareng desain universitas, sareng ngawaskeun desain sareng produksi bahan pamasaran universitas. Arénas ogé bakal ngabantosan [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Spasi Dagang

Spasi Dagang - #MyHodgesStory Kumaha Salah sahiji Profesor Indit tina Investasi dina Wall Street dugi ka Investasi di Kelas Arnold Miyamoto parantos ngalaman hirup di tungtung spéktrum. Dilebetkeun kana kauangan Wall Street salami 30 taun, anjeunna ngatur 450+ jalma dina hiji waktos di panjuru dunya, damel pikeun panangan perbankan investasi di Bank [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Nangkeup karep sanggeus mangtaun-taun ieu

Nangkeup Karep Saatos Mangtaun-taun - Ngenalkeun Dr. Dolores "Dee" Batiato Dr Dolores "Dee" Batiato resep kelas, sareng karepna nyaéta ngalatih, ngiringan sareng ngadorong murid-muridna. Salaku profésor sareng korsi manajemén program di Hodges University, anjeunna ngartos naon anu diperyogikeun pikeun ngahurungkeun murid janten ahli manajemén sareng nyarios ka aranjeunna, "Éta [...] Maca deui
Translate »