Kategori: Hodges Sambungkeun

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Hodges Sambungkeun Ngabantosan Ngeusian Jurang Kaahlian Tenaga Kerja

Universitas Hodges Ngabantosan ngeusian Celah Tenaga Kerja sareng Hodges Connect Hodges University ngawaler panggilan pikeun ngembangkeun katerampilan tanaga gawé kalayan prakarsa latihan profesional kami, Professional Education and Training (PET), disebat Hodges Connect. Hodges Connect nyaéta ngeunaan masihan tanaga gawé urang tepi ka kompetitif sareng didesain pikeun nyiapkeun tanaga gawé ku kapamilikan anu ditungtut ku dunungan anu diperyogikeun pikeun [...] Maca deui
Logo PET Hodges Connect. Atikan Profesional & Latihan nawarkeun kahirupan Nyata. Kaahlian Dunya Nyata.

Universitas Hodges ngumumkeun Hodges Connect

Ngeusian Jurang Tenaga Kerja sareng Inisiatif Pelatihan Profesional: Universitas Hodges ngumumkeun Hodges Connect Jurang keterampilan tanaga gawé mangrupikeun sababaraha organisasi pangembangan bisnis parantos dibahas salami mangtaun-taun. Korporasi nyuhungkeun solusi. Universitas Hodges ngawalon panggilan éta kalayan prakarsa latihan profesional na, Professional Education and Training (PET), disebat Hodges Connect. "Hodges Connect nyaéta […]

Maca deui
Translate »