Kategori: murid

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Kami Bangga nampilkeun Perawat 2019 Kami!

Selamat pikeun Perawat Urang 2019! Tanggal 10 Méi 2019, Universitas Hodges bangga nampi Pésta Pinning kanggo perawat anu lulus taun ayeuna. Naon cara anu saé pikeun ngagungkeun Minggu Perawat! Upacara Pinning kami mangrupikeun waktos khusus pikeun perawat urang sareng sési 2019 mangrupikeun acara anu luar biasa. Tiap perawat damelna saé pikeun ngahontal [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Salamet Siswa EMS

Hodges Siswa EMS Nyandak Tempat Pertama! Murid ti program Jasa Médis Darurat Universitas Hodges bersaing dina kagenep Panther EMS Challenge kagenep di Lake Worth, FLA sabtu minggu katukang. Acara ieu diayakeun ku Palm Beach State College. Tim ti sakumna nagara bagian ditilik dina rupa-rupa skenario darurat. Kaluar tina 1 tim anu [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Tulisan #HodgesAlumni

Nyaho Teras Naon Anu Anjeunna Terang Ayeuna

Nyaho Teras Naon Anu Anjeunna Terang Ayeuna - #MyHodgesStory Martha "Dotty" Faul Lila sateuacan Martha "Dotty" Faul didaptarkeun di Hodges University, anjeunna nyéépkeun ampir 20 taun ngawangun karir dina penegak hukum di Kantor Sheriff DeSoto County sareng Kantor Sheriff Charlotte County. Ti saprak damel ronda salaku wakil sheriff dugi ka nanganan investigasi kriminal [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Tulisan #HodgesAlumni

Nyorong Ngaliwatan Watesan

Ngadorong Ngaliwatan Batasan - Steffanny Golding Perseveres Luhureun Sadaya ahli fisika sareng kimiawan terkenal Marie Curie kantos nyarios, "Hirup henteu gampang pikeun salah sahiji urang. Tapi kumaha éta? Urang kedah gaduh katekunan sareng, pangutamana, kapercayaan kana diri. Urang kedah percanten yén urang dipasihan artos, sareng hal ieu, naon waé biaya, [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Tulisan #HodgesAlumni

Diajar Anjog Dina Tingkat Naon waé

Kumaha Hiji Hodges Sertifikat Diajar Diajar Anjog Naha anjeun kantos ngucapkeun kecap, "Ngan ukur henteu cukup jam dina hiji dinten" nalika ningali kalénder anjeun? Unggal jam ngagaduhan tugas atanapi kawajiban anu béda, sareng upami anjeun untung, sababaraha jam dikhususkeun pikeun bobo. Éta bakal gampang pikeun nganggap yén [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Genep Téhnik janten Sukses dina Fair Career

Genep Téhnik janten Sukses di Pameran Karir Ku Jama Thurman, Manajer Konseling sareng Jasa Karir Lalakon kana pameran karir sigana siga tugas anu pikasieuneun. Anjeun tiasa janten salah sahiji calon anu bersaing pikeun perhatian dunungan, tapi anjeun tiasa kéngingkeun kaunggulan tibatan anu sanés ku nuturkeun tungtunan ieu pikeun padamelan [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Tulisan #HodgesAlumni

Hiji Kahirupan Firsts

Kahirupan Firsts Kumaha hiji murid Samaun ngahontal cita-citana ku ngalaman A Life of Firsts. Upami Edward Davis tiasa milih hiji kecap pikeun ngajelaskeun dirina, éta bakal "disetir." Ti kahirupan militér, janten lulusan kuliah generasi kahiji sareng neraskeun pendidikan pendidikanana dina program master, pikeun ngatur sorangan [...] Maca deui
Translate »