Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Pendidikan Tinggi Diajar Ku Profesional Anu Dididik

Hodges U Fakultas & Staf

Hodges U nawiskeun pendidikan hiji-hiji-hiji-jenis anu teu tiasa dipendakan dimana waé ogé naha anjeun kéngingkeun pendidikan di kampus, online, atanapi dina format campuran. Kunaon Fakultas kami, Fakultas Adjunk, sareng Staf ngagaduhan hiji tujuan - pikeun ngabantosan anjeun hasil! Di Hodges, urang ngartos tantangan peserta didik déwasa anu ngagaduhan karir sareng tanggung jawab kulawarga. Kusabab kitu urang parantos mekar pikeun nyayogikeun alat anu anjeun peryogikeun pikeun suksés dina pendidikan sareng dina karir anjeun.

Dékan di unggal sakola urang komitmen pikeun kasuksesan anjeun. Aranjeunna nyéépkeun waktos kanggo pendak sareng anjeun pikeun ngabantosan ngalaksanakeun tantangan naon waé anu anjeun alami. Kawijakan panto kabuka hartosna masing-masing Dekan kami tiasa diaksés. Punten jonghok, sanaos ngan ukur ngenalkeun diri. Di Universitas Hodges, Dekan kami hoyong anjeun ngahontal tujuan pendidikan anjeun! Hayu urang ngabantosan anjeun di sapanjang jalan.

Kalayan anggota Fakultas kami, anjeun bakal mendakan fakultas sareng fakultas tambahan anu nyayogikeun pendidikan kuliah hiji-ka-hiji anu anjeun pantes. Ukuran kelas alit urang ngajantenkeun gampang nampi perhatian anu penting pikeun anjeun pikeun ngahontal tujuan pendidikan sareng karir anjeun. Diajar mangrupikeun kahontal hirupna sareng kami di dieu pikeun ngadukung anjeun nalika kabutuhan anjeun pikeun langkung seueur élmu. Tambih Deui, kusabab anggota fakultas universitas kami berpengalaman dina bidang anu diajarkeun, anjeun bakal langkung seueur diajar tibatan tiori sareng seueur anu anjeun pelajari tiasa diterapkeun dina posisi anjeun ayeuna.

Staf kami aya di dieu pikeun anjeun. Ti panyatur kami dugi ka nampi bantuan kauangan sareng staf pusat jasa veteran - kami ditutupan ku anjeun. Staf kami aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun unggal jalan, bahkan saluareun kalulusan.

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk
Translate »