Sesi Émbaran Terapi Fisik Terapi

Hodges University PTA (Asistén Terapis Fisik) Anu Milu ilubiung dina Olimpiade Husus Acara 2019
  • 5 Méi 2021 - 4:30
  • Ampir na 4501 Colonial Blvd, Gedong U, Kamar U361, Fort Myers, Florida 33966

Candak léngkah munggaran pikeun karir kaséhatan anu rewarding salaku Asistén Terapi Fisik

Diajar ngeunaan kumaha anjeun tiasa ngamimitian di Hodges University's CAPTE diakreditasi Program Asistén Terapis Fisik ayeuna.

Kabetot janten Asistén Terapis Fisik? Diajar detil ngeunaan Hodges University CAPTE program PTA terakreditasi sareng kasempetan beasiswa dina rapat inpormasi PTA gratis anu ditawarkeun boh sacara pribadi sareng ampir.

Janten Asistén Terapis Fisik nalika anjeun hadir sareng Sidang Informasional. PTA ngabantosan lalaki manula dina kaayaan kaséhatan.

5 Méi 2021 - 4:30 sonten (Ampir atanapi Sacara Pribadi)

Pikeun ngadaptar sési virtual 4:30 klik di dieu.

Paménta pikeun asistén therapist fisik beuki ningkat. Numutkeun ka Biro Tenaga Kerja sareng Statistik, kamekaran pikeun PTA nyaéta 31% antara ayeuna sareng 2026. Diajar ngeunaan kumaha anjeun tiasa nyandak léngkah munggaran pikeun karir kasihatan anu ngaganjel ku ngahadiran Sesi Informasi PTA kami.

Kanggo langkung seueur inpormasi, hubungi Dr. Cynthia Vaccarino, korsi program PTA, di cvaccarino@hodges.edu atawa (239) 938-7718.

Program Asistén Terapis Fisik di Universitas Hodges diakréditasi ku Komisi Akréditasi dina Pendidikan Terapi Fisik (CAPTE), 3030 Potomac Ave., Suite 100, Alexandria, Virginia 22305-3085; telepon: 703-706-3245; email: accreditation@apta.org; halaman wéb: http://www.capteonline.org. Upami peryogi ngahubungi program / lembaga langsung, punten nelepon 239-938-7718 atanapi email cvaccarino@hodges.edu.

INFO ACARA:

  • Tanggal mimiti:Bisa 5, 2021
  • Mimitian Time:4: 30pm
  • Tanggal tungtung:Bisa 5, 2021
  • Mungkas Time:5: 30pm
  • location:Ampir na 4501 Colonial Blvd, Gedong U, Kamar U361, Fort Myers, Florida 33966
Translate »