Universitas Hodges ngumumkeun Hodges Connect

Logo PET Hodges Connect. Atikan Profesional & Latihan nawarkeun kahirupan Nyata. Kaahlian Dunya Nyata.

Ngeusian Jurang Tenaga Kerja sareng Prakarsa Latihan Profesional: Universitas Hodges ngumumkeun Hodges Connect

Kesenjangan keterampilan padamelan mangrupikeun hal anu sababaraha organisasi pangembangan bisnis parantos dibahas salami mangtaun-taun. Korporasi nyuhungkeun solusi. Hodges University ngawalon telepon éta kalayan prakarsa latihan profesional na, Professional Education and Training (PET), disauran Hodges Sambungkeun.

"Hodges Connect dirancang pikeun nyiapkeun tanaga gawé ku kamampuan anu dipénta ku dunungan anu diperyogikeun pikeun hasil dina pasar padamelan dinten ayeuna sareng énjing," saur Dr. John Meyer, présidén Universitas Hodges. "Platform anyar ieu bakal nawiskeun lokakarya, kelas, sareng program anu tiasa disaluyukeun pikeun cocog sareng industri naon waé, sareng dilakukeun salaku individu atanapi salaku grup perusahaan. Ieu sadayana ngeunaan masihan tenaga kerja urang maju. "

Program pamekaran tanaga gawé ieu panjang-panjang sareng dirancang pikeun masihan pamilon langsung katerampilan anu tiasa diterapkeun anu tiasa aranjeunna jalankeun énjingna. Ieu misah tina program akademik tradisional anu ditawarkeun Universitas, sareng tiasa dicandak ku saha waé anu resep. Teu aya ujian sateuacanna atanapi pangalaman kuliah sateuacanna, atanapi bahkan diploma SMA diperyogikeun.

Lokakarya anu munggaran, program sertipikat Pengawas Garis Pertama, ayeuna sayogi sareng nampi pendaptaran. Program ieu sayogi salaku bengkel di kampus Universitas Hodges atanapi sacara online lengkep.

Saatos parantosan salah sahiji format, lulusan bakal nampi Sértipikat Pengawas Garis Kahiji ti Universitas Hodges.

Naha Pelatihan Pengawas Garis Pertama?

"Daptar Pendudukan Permintaan Daérah pikeun 2019-2020 nunjukkeun kabutuhan anu tinggi pikeun pengawas garis kahiji anu langkung ti 4,000 bukaan," saur Dr. Meyer.

Daérah anu nungtut pangawas garis kahiji kalebet padamel dina perdagangan konstruksi sareng ékstraksi, mékanika, pamasang sareng tukang ngalereskeun, penjualan non-ritel, dukungan kantor sareng administrasi, jasa pribadi, penjualan eceran, pembenahan rumah tangga sareng kebersihan, pelataran sareng jasa halaman, sareng transportasi sareng bahan mesin -moving sareng operator wahana.

PET Hodges Sambungkeun

PET Hodges Connect Initiative ngagaduhan program sareng rencana tambahan pikeun teras-terasan nambihan tawaran énggal nalika paménta industri didikte. 

Program anu aya sanésna kalebet Sértipikat Éféktivitas Profesional (PEC) - program lima kursus anu museur kana pangembangan kaprigelan lemes dina téknologi, komunikasi sareng bisnis - sareng. Profesionalisme dina Sértip Tempat Dianggo - kursus pondok pikeun nyiapkeun mahasiswa pikeun magang, atanapi pikeun saha waé anu milari padamelan kahijina. Lokakarya sanés anu sayogi kaasup bénten generasi di tempat damel, ngalih ti sasama ka pamimpin, sareng kompeténsi budaya. Sababaraha jejer bengkel kalebet résolusi konflik, dasar-dasar basa awak, janten bos anu pikaresepeun, motivasi karyawan, kecerdasan émosional, tim performa tinggi, kaamanan di tempat damel, manajemén waktos, ngawangun tim, palayanan pelanggan, katerampilan organisasi sareng kapamimpinan transformasional. 

Dina daérah kasihatan, PET Hodges Connect nawiskeun kelas-kelas dina Dhukungan Dasar Kahirupan, Dasar Kahirupan Dukungan Kahirupan, sareng Heartsaver First Aid Cardiopulmonary Resuscitation Defibrillator Éksternal otomatis.

Henteu lami, tawaran anyar ngeunaan téknologi, kalebet AUTOCAD sareng ADOBE Software.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan PET Hodges Connect, email HodgesConnect@Hodges.edu atanapi mangga buka Jalur.Hodges.edu/HodgesConnect.

Translate »