Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Wilujeng sumping di Layanan Keuangan Siswa

Kantor Hodges Universitas Jasa Keuangan Mahasiswa nawiskeun spesialis khusus pikeun ngabantosan anjeun kalayan bantuan kauangan, akun murid, sareng solusi buku téks.

nu misi ti Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa kedah janten kasuksésan kauangan murid bari nyayogikeun tingkat pelayanan anu paling luhur sareng kasempetan anu sami dina pemberian dana. Kami ningkatkeun kasempetan pikeun aksés sareng mampuh ku nyayogikeun inpormasi finansial anu akurat sareng bimbingan sareng dukungan individual pikeun murid sareng kulawarga dina lingkungan anu nganut gawé babarengan sareng kolaborasi.

Émbaran Kontak Jasa Keuangan

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan bantuan keuangan, sapertos pinjaman mahasiswa féderal / swasta, hibah féderal / nagara, FAFSA, sareng verifikasi FA:

Telepon - (239) 938-7758

Fax - (239) 938-7889

Email - finaid@hodges.edu

Kanggo inpormasi perkawis Akun Murid, kalebet biaya SPP / biaya, pamayaran, rencana pamayaran, tagihan pihak katilu, pengembalian dana, formulir 1098-T, jst.:

Telepon - (239) 938-7760

Fax - (239) 938-7889

Email - sas@hodges.edu

 

Pikeun pitulung sareng Solusi Buku Téks, sapertos bahan kursus (buku fisik, e-buku, kode aksés), biaya sumber daya, sareng konfirmasi pesanan:

Telepon - (239) 938-7770

Fax - (239) 938-7889

Email - universitystore@hodges.edu

FAQs Sumberdaya Universitas Hodges.

Harga Biaya Sumber Daya Ayeuna

Émbaran pamayaran

Kedah Ngagaduhan Pamayaran?

Mayar SPP sareng Waragad Anjeun

online - pamayaran tiasa dilakukeun ku kartu kiridit (MasterCard, VISA, atanapi Discover) atanapi ku cek éléktronik ku nuju myHUgo.

pos - pamayaran cek tiasa dikirim ka Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa, 4501 Kolonial Blvd. Fort Myers, FL 33966. Punten kalebet nomer KTP murid anjeun dina cek. Punten tong ngirim mail kontan (urang resep nampi pambayaran awis langsung).

Phone - kartu kiridit (MasterCard, VISA, atanapi Discover) atanapi pembayaran cek éléktronik tiasa dilakukeun ku nelepon (239) 938-7760.

Dina Jalma - ngadamel kartu kiridit (MasterCard, VISA, atanapi Discover), mariksa, atanapi mayar kontan sacara langsung ku jalan ka Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa anu aya di kampus Naples atanapi Fort Myers.

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Rencana pamayaran

Rencana pembayaran SPP & biaya sayogi pikeun mahasiswa Hodges University ayeuna. Rencana pamayaran tiasa kalebet biaya SPP, biaya program / bédana SPP, biaya kursus, biaya laboratorium, sareng biaya wajib anu sanés. Punten taroskeun ka spesialis akun mahasiswa di Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa ku nelepon (239) 938-7760, ngirim email sas@hodges.edu, atanapi ngadatangan kampus Naples atanapi Fort Myers kami pikeun langkung seueur ngeunaan rencana pamayaran.

Tanggal Daptar SPP

Sadaya pamayaran kedah, sapinuhna, ku dinten mimiti kelas awal per waktos 4 bulan atanapi langganan 6 bulan (ngan ukur UPOWER ™). Kanggo inpormasi lengkep, mangga tingali di handap ieu.

Upami anjeun ngagunakeun rencana pamayaran, punten konsultasi sareng spesialis akun murid ngeunaan tanggal anu parantos ditangtoskeun pikeun unggal pamayaran.

Punten perhatoskeun: Pangmayaran parantos dugi ku tenggat waktos naha anjeun nampi pernyataan atanapi henteu sateuacan tanggal parantos ditangtoskeun.

Émbaran ngabalikeun duit

Murid anu Nampi Bantuan Keuangan

Panarima bantuan kauangan kedah gaduh akun na diulas sareng disahkeun ku Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa sateuacan pengembalian dana tiasa dikaluarkeun. Upami bantuan kauangan disaluyukeun, anjeun tiasa ngahutang pamulangan anu dikaluarkeun ka Dinas Pendidikan Federal atanapi Dinas Pendidikan Florida dumasar kana jumlah bantuan aslina anu dikaluarkeun.

Pangaluyuan kana bantuan kauangan tiasa janten akibat tina parobihan dina jam kiridit, parobihan dina eligibility murid pikeun jinis bantosan anu tangtu, atanapi kagagalan pikeun minuhan Kamajuan Akademik anu Nyugemakeun (SAP).

Siswa anu nampi bantosan kauangan ditutupan ku Judul IV Undang-Undang Pendidikan Tinggi 1992 anu sacara resmi mundur bakal nampi pengembalian dana saluyu sareng Amandemen Pendidikan Tinggi taun 1998. Universitas Hodges bakal nangtoskeun sabaraha bantuan Judul IV anu ditampi murid sareng henteu kéngingkeun waktos éta ditarikna lengkep. Jumlah bantuan anu diitung diitung dina dasar prorated.

Émbaran Ngabalikeun Murid

Ditarikna atanapi Muterkeun Kursus

Murid tiasa mundur pikeun alesan naon waé sareng tanggel waler pikeun ngarengsekeun prosedur ditarikna resmi Universitas sakumaha ditetélakeun dina Kawijakan Penarikan. Salaku tambahan, upami murid anu didaptarkeun ngalangkungan portal militér online, éta tanggung jawab murid pikeun mundur via portal militér online anu sami.

Penarikan dianggap kajantenan dina tanggal murid sacara resmi ngirimkeun formulir ditarikna atanapi dina tanggal Universitas nangtoskeun yén murid lirén kahadiran atanapi gagal minuhan kawijakan akademik anu diterbitkeun sareng ditarik sacara administrasi, anu mana anu pangpayunna.

Kanggo langkung seueur rinci ngeunaan kawijakan ditarikna Universitas, mangga tingali ieu Katalog Universitas.

Émbaran ngabalikeun duit

Salaku unggal kursus dimimitian pikeun periode ngamimitian bulan anjeun (jaman 4-bulan), eligibility bantuan kauangan anjeun bakal dievaluasi dumasar kana status pendaptaran anjeun pikeun nangtoskeun naha / iraha bantuan kauangan dikaluarkeun sareng upami / iraha murid bakal nampi pengembalian dana. Status pendaptaran murid didasarkeun kana jam kiridit dimana aranjeunna sacara aktif didaptarkeun.

Murid kedah sadar yén aranjeunna moal nampi pengembalian dana dugi ka sadayana biaya SPP sareng biaya parantos dibayar sapinuhna. Kiridit pangpayunna naon waé anu tiasa dihasilkeun dina rekening murid sahenteuna 32 dinten saatos biaya SPP sareng biaya dibayar sapinuhna.

Kelayakan Bantuan Keuangan

Mangga tingali Pitunjuk Status Enrollment di handap pikeun marios bantuan keuangan eligibility dumasar kana jam kiridit aktif:

Status Daptar
Kirang-Ti Satengah-Waktos Satengah-Waktos ¾ Waktos Sapanjang waktos
Jam Kiridit Aktip 1 - 5 6 - 8 9 - 11 12 atawa leuwih
Federal PELL Grant * ¼ Layak ½ Layak ¾ Layak Kelayakan Pinuh
SEOG Federal * Henteu kabayang ½ Layak ½ Layak Kelayakan Pinuh
Grant EASE State * Henteu kabayang Henteu kabayang Henteu kabayang Kelayakan Pinuh
Nagara FSAG * Henteu kabayang Henteu kabayang Henteu kabayang Kelayakan Pinuh
Pinjaman Federal * Henteu kabayang Kelayakan Pinuh Kelayakan Pinuh Kelayakan Pinuh

* Gumantung kana eligibility murid pikeun bantuan kauangan féderal / nagara.

Mangga tingali ngabalikeun duit sareng inpormasi tanggal pencairan bantuan kauangan dina Kalénder Acara Mahasiswa di myHUgo.

1098 - Wangun

Mangpaat Pajeg pikeun Pendidikan Tinggi, Nganggo Formulir Pajak 1098-T

Kasempetan pajeg Kasempetan Amérika (baheula Harepan) sareng Hirupna Diajar tiasa sayogi upami anjeun mayar biaya pendidikan anu langkung luhur. Pikeun ngabantosan anjeun dina nungtut kiridit ieu, Hodges University bakal ngajukeun formulir pajak 1098-T sareng Internal Revenue Service (IRS) dugi ka 31 Maret unggal taun.

Inpormasi ieu sama sekali henteu ngagambarkeun naséhat pajak ti universitas, sabab tanggung jawab wajib pajak pikeun nangtoskeun kalayakan kiridit. Punten ulah ngahubungi Universitas Hodges ngeunaan naséhat pajak pikeun kiridit ieu. Pikeun kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan kiridit pajeg Kasempetan Amérika sareng Seumur hirup, mangga tingal Publikasi IRS 970 - Manpaat Pajeg pikeun Pendidikan Tinggi atanapi ngahubungi Layanan Pendapatan Internal langsung di (800) 829-1040. Kanggo patarosan khusus ngeunaan inpormasi anu disayogikeun dina formulir pajak 1098-T, mangga kontak Hodges University di (239) 938-7760.

FAQ Bentuk Pajak 1098-T

Tagihan Pihak Katilu

Nalika hiji organisasi, henteu dipimilik ku murid atanapi anggota kulawargana (s), komitmen pikeun mayar biaya pendidikan murid, éta dianggap sponsor pihak katilu ku Hodges University. Nalika pamayaran kanggo akun murid, sponsor na ditagih ku Universitas. Prosés pamayaran ieu dianggap tagihan pihak katilu.

Bayaran sponsor tunduk kana sarat ngalaporkeun féderal anu sami sareng bantuan kauangan anu sanés. Sababaraha sponsor henteu meryogikeun tagihan tagihan sareng dikelola ku universitas ngalangkungan Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa.

Naha anjeun murid atanapi sponsor, anjeun bakal mendakan jawaban dina patarosan anu sering ditaroskeun (FAQ) ngeunaan kumaha cara kerja tagihan pihak katilu sareng kumaha pamrosésan pamayaran. Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi peryogi langkung seueur inpormasi, mangga hubungi Kantor Pelayanan Keuangan Mahasiswa di (239) 938-7760 atanapi sas@hodges.edu.

FAQ tagihan Pihak Katilu pikeun Sponsor

FAQ tagihan Pihak katilu pikeun Murid

BankMobile

BankMobile

BankMobile, Divisi Palanggan Bank, ngolah dana bantuan dana murid pikeun Hodges University ogé sababaraha lembaga pendidikan tinggi sanés di Amérika Serikat. Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan BankMobile, didatangan link ieu.

 

klik di dieu pikeun ningali kontrak lembaga kami sareng BankMobile, Divisi Palanggan Bank.

Translate »