Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Wilujeng Lulusan Hodges !!!

Salamet pikeun kéngingkeun gelar anjeun sareng nyandak léngkah salajengna dina mangsa anjeun. Kami bungah pisan, sareng bangga, masing-masing sareng anjeun! Sanaos bab ieu panginten parantos réngsé, éta ngan ukur mimiti pikeun seueur kasempetan anu bakal dibéré gelar anyar anjeun pikeun perjalanan ka payun.

Kami ngarepkeun ningali anjeun taun ayeuna di Upacara Dimimitian 31

#HodgesGrad

1. Lengkepan Sadaya Sarat Sarat

Tanggung jawab masing-masing murid pikeun ngarengsekeun Intén kana formulir Pascasarjana dina mimiti sési terakhir na. Punten pastikeun anjeun parantos parios sareng Penasihat Pengalaman Siswa anjeun pikeun mastikeun yén anjeun parantos nyumponan sagala sarat gelar Universitas sakumaha anu dicarioskeun dina katalog universitas. Upami anjeun henteu minuhan sadaya sarat, gelar anjeun moal dipasihkeun dugi ka sadayana dipenuhan. Punten émut yén éta téh tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén sadaya syarat parantos dicumponan.

2. Pesen Cap, Gown, sareng Tassel anjeun

Siswa anu hoyong ilubiung dina upacara wisuda diperyogikeun mésér Wisuda Wisuda (cap, baju sareng rumbai) paling henteu May 21, 2021. Murid didorong pikeun mesen regalia na sateuacanna tina tenggat waktos ieu pikeun mastikeun pangiriman dina waktosna. Mésér ieu henteu kalebet bagian tina biaya Wisuda. Barang-barang ieu tiasa dipesen sacara online di Herff Jones atanapi sacara pribadi dina Acara Perayaan Lulusan.

3. Tali Kahormatan, Hoods, sareng Pin

Barang-barang kehormatan ieu sayogi kanggo dijemput di kampus Fort Myers, atanapi anjeun ogé tiasa naros ka réréncangan atanapi anggota kulawarga pikeun nyandak tali kanggo anjeun. Anjeun tiasa ogé nyokot éta nalika dinten dimimiti.

4. Pesenan Lulusan Fotografi

Universitas Hodges parantos nyéwa GradImages salaku fotografer mimiti pikeun sakola urang sareng / atanapi upacara ngamimitian. Tilu foto unggal lulusan dicandak nalika acara:

  • Nalika anjeun jalan ka panggung.
  • Nalika anjeun sasalaman ka Présidén di tengah panggung.
  • Saatos anjeun kaluar ti panggung.

Bukti anjeun bakal siap ditingali online pas 48 jam saatos upacara. Sanaos henteu aya kawajiban pikeun mesen, anjeun bakal ngahémat 20% tina pesenan $ 50 atanapi langkung pikeun partisipasi anjeun. Pra-pendaptaran mangrupikeun cara pikeun mastikeun inpormasi kontak anjeun mutahir sareng GradImages, ngarah tiasa nyayogikeun buktina gratis sakumaha gancang-gancang. Pikeun sateuacan ngadaptar pikeun bukti mimiti anjeun, mangga buka GradImages.

Salaku bagian tina kalulusan sareng partisipasi pra-pendaptaran anjeun, GradImages bakal ngirim email, buktina fotografi kertas surat, sareng tiasa ngirim béwara pesen téks opsional.

5. Lengkepan Sadaya Sarat Sarat

Lulusan poténsial kedah lulus sareng ngalengkepan sadaya sarat gelar ku Bisa 2, 2021, supados didaptarkeun dina Program Ngamimitian.

6. Diploma

Punten pastikeun pikeun ngapdet sadaya inpormasi anjeun sareng Kantor Pendaptaran. Detil anu dicitak dina diploma anjeun bakal ditangtukeun ku inpormasi anu kami gaduh dina file pikeun anjeun. Diploma bakal dikirim ka murid dina alamat dina file.

Kami ngadorong sadaya murid pikeun mariksa status akunna sareng Kantor Akun Mahasiswa sateuacan Dimimitian.  Punten sing waspada yén kagagalan pikeun minuhan sadaya kawajiban kauangan sareng universitas tiasa ngahalangan anjeun nampi diploma sareng / atanapi transkrip dina waktos anu pas.

Lulusan Émbaran Siswa

 

Kode Pakéan & Paripolah

  • Punten sumping siap-siap caang!
  • Anjeun diharepkeun nganggo baju akademik pinuh (cap, gown & cord hon or master's hood, upami lumaku) salami upacara wisuda.
  • Lulusan bakal nganggo topi sareng gowns saatos sumping di Hertz Arena. Staf bakal sayogi pikeun ngabantosan.
  • Punten kantunkeun sadayana barang berharga sareng barang pribadi ka kulawarga, réréncangan atanapi tamu.
  • Pakéan anu biasana dianggona nganggo gaun:
    • Lalaki - kaos baju nganggo kerah, calana panjang poék, dasi poék polos, sareng sapatu hideung.
    • Awéwé - baju poék, atanapi rok atanapi calana sareng blus, nganggo sapatu hideung, katutup. Sapatu jangkung teu disarankeun. Flip-flop, sapatu ténis, sareng sapatu bodas teu kedah dianggo.
    • Upami diperyogikeun, punten pencét gown anjeun ku beusi cool.
    • Topi na kedah ngagolér datar kalayan jarian ngagantung dina sisi katuhu payun. Lulusan kedah ati-ati ulah dugi ka ramo ngaganggu nalika dipoto.
    • Upami aya, tali penghormatan kedah dianggo dina beuheung ku jarian ngagantung ti unggal sisi. Pita kahormatan bakal disebarkeun numutkeun kabijakan universitas:
      • Pérak & Beureum pikeun summa cum laude (3.90-4.0 GGPA);
      • Ganda Beureum pikeun magna cum laude (3.76-3.89 GGPA); atawa
      • Ganda Pérak pikeun cum laude (3.50-3.75 GGPA).
  • Universitas ngalakukeun unggal usaha pikeun ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun upacara anu bermartabat, bermartabat. Pangakuan prestasi akademik anjeun kedah dititénan kalayan hormat. Kelakuan anu teu leres, rowdiness, atanapi ayana alkohol atanapi narkoba bakal janten alesan pikeun dipiceun langsung sareng tiasa nyababkeun diploma anjeun dipikagaduh ku universitas.
  • Lulusan disarankan pikeun nganggo fasilitas kamar mandi sateuacan ngamimitian upacara, sabab anjeun moal diidinan ninggalkeun korsi anjeun saatos upacara dimimitian.
  • Lulusan diwajibkeun tetep calik dina sapanjang program.

Prosesi

  • Lulusan anu linggih dina bagian 115, 116, atanapi 117 dina urutan yén aranjeunna bakal leumpang ngalangkungan panggung. Urutan ieu saluyu sareng cara derajat didaptarkeun dina program ngamimitian, abjad, sareng ku gelar.
  • Anjeun bakal dipenta pikeun turun ka daérah lantai jam 3:30 sonten. Anjeun bakal ngabentuk saloba jajar di tukangeun panggung. Nalika prosesi dimimitian, murid bakal teras ngalih ka daérah lantai gancang-gancang. Siswa anu sumping telat bakal ditempatkeun di tukangeun lulusan anu sanés sareng tiasa henteu calik di gigir anu sanésna kéngingkeun gelar sareng jurusan anu sami. Punten pastikeun dugi kana waktosna.
  • Pesenan Prosesi
    • Grand Marshal Pupuhu Déwan
    • pakultas
    • Calon Master
    • Calon sarjana
    • Calon gaul
    • Calon bijil
    • Tamu panggung
  • Program mimiti bakal disayogikeun nalika anjeun lebet kana lantai utama.
  • Lebetkeun lantai utama sapanjang sisi kalér of arena. Lumangsungna dugi ka tukangeun korsi, belok ka katuhu, sareng belok ka katuhu deui kana gang tengah.

Rincian Upacara Pangawitan

  • Saatos murid sareng pembicara tamu parantos réngsé, présidén bakal naros ka sadaya calon pikeun gelar master mangga nangtung.
  • Gelar Master teras bakal dipasihkeun ku présidén.
  • Sakali bagian ieu réngsé, anjeun teras bakal dikirim ka daérah panggung dimana anjeun bakal jalan-jalan ngalangkungan panggung hiji-hiji pikeun ningali jalma anu tos ditunjuk.
  • Punten pasihkeun kartu nami anjeun nyanghareupan supados anjeunna tiasa maca nami anjeun.
  • Pas anjeun masrahkeun kartu nami anjeun, teraskeun di panggung sapertos ditunjuk dina bagan.
  • Cara anu leres pikeun nampi panutup diploma ti Dr. Meyer nyaéta nganggo panangan kénca anjeun. Teras, sasalaman ku leungeun katuhu anjeun.
  • Ieu bakal dimana salah sahiji poto dicandak janten punten émut ka seuri.
    Grand Marshal teras bakal ngahurungkeun tassel anjeun sareng sasalaman.
  • Jaringan Alumni bakal masihan anjeun kado, sareng dosen bakal ngabagjakeun anjeun sateuacan anjeun angkat ka jok anjeun.
  • Punten lenggah nalika uih deui kana korsi anjeun.
  • Lulusan sarjana, gaul, sareng sertipikat bakal nuturkeun prosedur anu sami.
  • Upami anjeun linggih dina Bagéan B, punten turutan pitunjuk anu dipasihkeun pikeun ngaksés kana panggung sareng balik kana korsi anjeun.

Recessional

  • Pesenan rékésér:
    • Marsekal Grand
    • Tamu panggung
    • Lulusan
    • pakultas
  • Staf Universitas Hodges bakal ngantepkeun anjeun terang nalika jajaran anjeun tiasa kaluar.
  • Punten entong lirén nalika anjeun dugi ka daérah anu aya di tukangeun panggung sabab lulusan anu sanés nyobian ogé angkat.
  • Coba pre-rencanana lokasi rapat sareng kulawarga sareng rerencangan sabab anjeun tiasa kaluar tina arena ti dua sisi di tukangeun panggung.

Siaran Langsung

Upacara ngamimitian langsung tiasa ditingali dina halaman bumi urang jam 4:00 sonten tanggal 20 Juni 2021.

parkir

  • Tempat parkir dibuka tilu jam sateuacan upacara ngamimitian.
  • Aya seueur parkir anu sayogi di Hertz Arena di tempat parkir di sakurilingna.
  • Teu aya biaya parkir.

Korsi Tamu

  • Tamu kedah sumping antara 3:00 sareng 3:30 sonten
  • Aréna nawiskeun tempat kabuka, henteu kedah tikét.
  • Kursi cacad sayogi sayogi di sisi kidul. Aya rohangan kabuka pikeun korsi roda sareng sababaraha korsi nangtung gratis. Hiji tamu tiasa linggih sareng tamu cacat.
  • Punten perhatoskeun yén strollers orok, balon, sareng kembang henteu kénging di arena. Strollers, balon, sareng kembang bakal dipariksa-ku staf Hertz sareng dijaga dina méja utami sareng tiasa dipulut saatos upacara.
  • Hiji tempat konsési bakal kabuka pikeun tuangeun sareng inuman di beulah kidul arena.
  • Kolot, kulawarga, sareng réréncangan didorong tetep dina korsi, sabab ninggali upacara nunjukkeun rasa teu hormat anu parah pikeun sadayana anu hadir.

Lulusan FAQ Siswa

Kamana atuh pikeun nyandak tali penghormatan kuring?

Pita kahormatan sayogi kanggo dijemput di kampus Fort Myers, atanapi anjeun ogé tiasa naros ka réréncangan atanapi anggota kulawarga pikeun nyandak tali kanggo anjeun. Anjeun tiasa ogé nyokot éta nalika dinten dimimiti.

Iraha kuring tiasa nyandak ijasah?

Salaku lulusan Hodges, anjeun bakal nampi diploma digital sareng diploma fisik. Pitunjuk pikeun aksés diploma digital anjeun bakal dikirim ka email Hodges anjeun. Ijazah fisik anjeun bakal dikirim ka alamat anu aya dina file.

Saha anu kuring kontak upami kuring meunang pesen kasalahan nalika kuring ngaklik tautan dina halaman wisuda?

Sakali anjeun parantos ngadaptarkeun kalulusan ku ngalengkepan Intén kana formulir Pascasarjana, sistem kami moal ngijinkeun anjeun deui. Ieu sababna anjeun bakal kéngingkeun pesen kasalahan. Upami anjeun henteu lengkep formulir Hajat ka Pascasarjana, mangga kontak Kantor Pendaptaran di 239-938-7818 atanapi registrar@hodges.edu

Dupi abdi tiasa ngahias cap kalulusan kuring?

Kami ngadorong anjeun pikeun ngahias cap anjeun! Punten tetep émut yén éta kedah dihias pikeun ngagambarkeun sadaya kasenangan dina prestasi anjeun, nanging, éta kedah dilakukeun dina rasa anu raos sareng hormat. Punten émut yén jilid anjeun bakal napel kana cap anjeun - punten tong nempatkeun naon-naon dina cap anjeun anu tiasa ngalarang rumbai ti ditempatkeun dina topi anjeun.

Naha kuring tiasa kéngingkeun regalia kuring dina upacara wisuda?

Kami ngarékoméndasikeun pisan yén anjeun tong ngantosan dugi ka upacara wisuda pikeun ngajemput / mésér regalia anjeun. Urang bakal ngagaduhan régali anu kawates pisan dina upacara kalayan kisaran ukuran anu langkung terbatas. Pilihan anu paling merenah nyaéta mesen regalia anjeun iraha waé di http://colleges.herffjones.com/college/_Hodges/ tapi dinten terakhir mesen nyaéta Bisa 21, 2021Murid didorong pikeun mesen regalia na sateuacanna tina tenggat waktos ieu pikeun mastikeun pangiriman dina waktosna.

Saha anu kuring ngahubungi ngeunaan patarosan kalulusan?

Pikeun Regalia (cap / gown), hood hood, tassels, frame diploma, pins apresiasi, pin alumni, biaya wisuda, sareng sajabana, hubungi Kantor Auxiliary Services di (239) 938-7770 atanapi universitystore@hodges.edu.

Pikeun diploma, tali kahormatan, transkrip (saatos gelar dipasihkeun), hubungi Kantor Pendaptaran di (239) 938-7818 atanapi registrar@hodges.edu

Tetep Nyambung! #HodgesAlumni

Jaringan Alumni Universitas Hodges mangrupikeun jalur anjeun pikeun tetep nyambung pikeun jejaring sareng pendak sareng sasama Hodges Alum. Henteu aya biaya pikeun ilubiung sareng seueur manpaat pikeun janten anggota. Punten jaga Jaringan Alumni diperbarui tina alamat sareng parobihan padamelan, sareng / atanapi prestasi profesional supados urang tiasa ngabagi kasuksésan anjeun ka batur. Hubungi kami di alumni@hodges.edu. Alamat email anu ayeuna penting pikeun kontak alumni sareng nampi inpormasi alumni.

Translate »