Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Kamajuan Universitas

Peran departemen kamajuan Universitas nyaéta ngokolakeun hubungan sareng alumni, réréncangan, sareng komunitas anu langkung ageung pikeun ngadukung misi sakola pikeun nyiapkeun murid-murid pikeun ngamangpaatkeun pendidikan tinggi dina usaha pribadi, propésional, sareng masarakat. Anu pakait sareng Universitas Hodges ngartos yén sakola ieu leres-leres unik. Mangrupikeun komunitas anu saé pisan rupa-rupa pinuh ku jalma anu ngagaduhan minat sareng karir anu rupa-rupa.

Di dieu, henteu aya dua jalur anu mirip.

Nanging, hiji patempatan umum anu ngahartikeun konstituén urang, nyaéta kerja keras sareng kahoyong pikeun ngalaksanakeun hal-hal anu hébat, maju, sareng nyiptakeun kahirupan anu langkung saé pikeun diri, kulawarga, sareng masarakat.

Sakali anjeun numbu ka Universitas Hodges, éta mangrupikeun panyiri jelas yén anjeun pamimpin anu nganut grit leres.

papacangan

Kalayan langkung ti 6,000 lulusan, Aliansi Pendidikan Perusahaan anu berkembang, sareng konéksi B2B kami, kami komitmen pikeun ngalayanan anjeun saé saatos lulus atanapi salaku kolega komunitas. Hubungan anjeun sareng Universitas Hodges penting pikeun kami, sareng kami hoyong ngupingkeun ti anjeun

 

Pangalaman anjeun, naha salaku murid atanapi salaku sobat, berharga pikeun kamekaran urang sareng pikeun kamajuan urang. Punten jaga urang teraskeun sareng naon anu anjeun lakukeun ayeuna sareng cara anu anjeun ningali Hodges Universitas nguatkeun peranana di dunya anjeun ... sareng tangtosna, sering-sering didatangan!

Universitas Hodges Kamajuan digambaran ku lulusan Perawat urang diulas ku Thelma Hodges dina panarimaan wisuda

sokongan

Pendukung Universitas Hodges ngartos yén hadiahna nyaéta ngeunaan ngajaga hasil akhir dina pikiran. Éta ngeunaan nyayogikeun dukungan anu diperyogikeun, dina waktos anu paling kritis, ka hiji individu, supados aranjeunna ngalengkepan tujuanana- hiji tujuan anu janten landasan pikeun hirupna sareng komunitasna langkung saé. Urang sadayana terang yén pendidikan tiasa ngarobih kahirupan sareng parobihan henteu murah.

Tapi, gelar atanapi sertifikasi anu diraih moal tiasa dicandak sareng prestasi individu parantos nyiptakeun anggota komunitas urang anu énggal. 

Éta mangrupikeun pangrojong anjeun, anu ngagaduhan, sareng anu bakal ngarobih lintasan kahirupan.

Kami henteu tiasa hatur masing-masing pikeun dukungan ieu tapi punten kami bakal nyobian!

Cicing aman! Sareng mangga dihubungi!

Angie Manley

Pikeun ngabagi pakaitna Universitas Hodges anjeun atanapi diajar langkung seueur ngeunaan cara anjeun tiasa ngadukung mahasiswa Hodges University, mangga kontak Angie Manley, Diréktur kamajuan Universitas, 239.938.7728 ATAWA email di amanley2@hodges.edu.

Or

Mangga pencét dina tautan di handap pikeun nunjukkeun dukungan anjeun dinten ayeuna!

Translate »