Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Naha Anjeun parantos siap gabung sareng tingkat salajengna dina pendidikan tinggi?

Di Universitas Hodges, kami komitmen pikeun ngiringan fakultas sareng staf anu pangsaéna pikeun ngadukung murid kami dina jalan anu suksés. Upami anjeun ngagaduhan karep pikeun ngabantosan batur pikeun ngahontal tujuan, maka kami hoyong anjeun dina tim kami. Upami ieu siga anjeun, pilih salah sahiji kasempetan padamelan urang sareng kirimkeun résumé anjeun.

Janten mereun. Gabung sareng tim Universitas Hodges ayeuna!

Ngeunaan Padamelan Hodges

Obrolan sareng Gloria Wrenn, Diréktur Sumber Daya Manusa:

Naon Hal Pangsaéna ngeunaan Gawe di Universitas Hodges?

"Tilu alesan anu luhur nyaéta:

Jalma-jalma anu damel didieu. Hodges pikeun seueur mangrupikeun kulawarga kadua, sareng kuring henteu kantos ningali seueur jalma anu gaduh karep sareng kerja keras pisan pikeun tujuan umum pikeun ngajadikeun Hodges universitas anu pangsaéna sanés ngan ukur di SW Florida, tapi dimana waé.

Kami ngagaduhan padamelan anu saé pisan sareng inklusif ogé - sadayana didieu ti tempat sanés - sareng saur kuring sabab éta pagawé langkung nampi jalma-jalma tina budaya atanapi latar anu sanés.

Kami mangrupikeun organisasi anu inovatif pisan sareng kumaha kami nampilkeun kelas ka siswa, sareng parantos janten lembaga anu fleksibel sareng gancang tiasa robih salaku kabutuhan universitas atanapi pendidikan tinggi. "

Naon sababaraha kauntungan pagawéan sareng Hodges U?

"Universitas Hodges perenahna di kampus anu éndah di cerah Fort Myers, Florida, bébas tina bako, sareng parantos kéngingkeun Tempat Kerja Zona Biru sebutan, (lembaga pendidikan tinggi anu munggaran anu dilakukeun di daérah) anu ngadorong kabiasaan séhat. Salaku tambahan, sadaya jabatan full-time kalebet paket tunjangan anu bénten-bénten anu tiasa kalebet tunjangan kaséhatan, perlindungan asuransi, sareng pembuangan SPP. ”

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Fakultas sareng Pangalaman Staf

Naon hal anu paling saé damel di dieu?

“Ningali kahirupan murid-murid robih. Éta ngan ukur ngajantenkeun sadayana anu kuring lakukeun di dieu bermakna, ” Teresa Araque, AVP Marketing / Public Information Officer

“Kulawarga. Kuring gaduh kulawarga "bumi" sareng kulawarga "padamelan" kuring sareng kuring henteu tiasa ngalakukeun tanpa salah sahiji. Kami gaduh dinten anu gélo sapertos unggal organisasi sanés, tapi dina akhir dinten anu kami lakukeun di dieu leres-leres istiméwa. Jalma sumping ka dieu pikeun ngarobih lintasan karaharjaan kulawarga sacara sadayana sareng kami ngabantosan, " Erica Vogt, Wakil Présidén Eksekutif Operasi Administratif

"Salah sahiji hal anu paling saé ngeunaan damel di Universitas Hodges nyaéta budaya raket sareng dukungan staf kami. Aranjeunna mangrupikeun kelompok jalma anu paling dédikasi sareng propésional anu kuring kantos gaduh hak istiméwa pikeun damel, " John D. Meyer, DBA, Présidén

Bantahan Pakasaban

Universitas Hodges mangrupikeun padamel kasempetan anu sami sareng henteu ngabédakeun dumasar ras, warna, agama, jenis kelamin, orientasi seksual, asal nasional, umur, cacad, atanapi ciri anu dilindungi anu sanés dina hukum dina ngalaksanakeun prakték. Sadaya tawaran padamelan dikondisikeun dina kasuksésan pamariksaan tukang sareng tés ubar.

Universitas Hodges mangrupikeun swasta, lembaga nirlaba, universitas anu akreditasi régional anu aya di belah kidul-kulon Florida anu utamina ngalayanan murid dewasa.

Hodges Laporan Kaamanan Tahunan (Informasi Clery Act sareng Sarat jeung Kaayaan) sareng Statistik Kajahatan tiasa dipendakan di: Halaman Émbaran Konsumén. Laporan kaamanan ngajelaskeun Hodges Rencana Kaamanan Tahunan sareng laporan Kajahatan nyatakeun jumlah sareng jinis kajahatan anu dilakukeun di atanapi caket kampus unggal taun.

Sakumaha Peraturan Perlindungan Data Umum (“GDPR”) lumaku pikeun kuring, ieu ku kuring idin pikeun ngolah Data Pribadi kuring sakumaha anu ditetepkeun ku GDPR pikeun tujuan anu ditetepkeun sareng disayogikeun dina kawijakan Hodges, sakumaha anu dirobih ti waktos ka waktos. Kuring ngarti yén dina kaayaan anu tangtu, kuring ngagaduhan hak pikeun panolakan pikeun ngolah Data Pribadi kuring. Kuring langkung ngartos yén kuring ngagaduhan hak pikeun (1) aksés kana Data Pribadi kuring; (2) menerkeun kasalahan atanapi kasalahan sareng / atanapi mupus Data Pribadi kuring; (3) yén Hodges ngawatesan pamrosésan Data Pribadi kuring; jeung (4) yén Hodges nyayogikeun Data Pribadi kuring nalika dipénta dina format portabel.

Translate »