Gambar tina 3 generasi kulawarga linggih dina dipan.

Masihan AYEUNA

Masihan AYEUNA

Ngarobih dunya pikeun generasi

Gambar Saham murid awéwé nyepeng buku

pahlawan

BECOME A

Perawat, Tanggepan Mimiti, Pamingpin Komunitas. Hiji sumbangan tiasa ngarobih hiji komunitas sababaraha taun ka payun.

Perawat, Tanggepan Mimiti, Pamingpin Komunitas. Hiji sumbangan tiasa ngarobih hiji komunitas sababaraha taun ka payun.

Poto stock 3 eksekutif jalan. Gambar Overhead.Poto Simpenan Kulawarga Seuri dina KaméraGambar dokter hewan Militer salam ka anggota kulawargaGambar Saham Awéwé ku pananganana nyelang payuneun gedong.Gambar stock perawat ngadorong pasién dina korsi roda.Simpenan Gambar murid dina komputer.Gambar Saham EMT nuju damel di pasién.Gambar FlashGambar FlashGambar Flash
Simpenan Gambar sadaya tangan ku kelompok anu rupa-rupa

Ngahiji sareng Kami

Nyiptakeun dunya anu anjeun reueus! Gabung sareng urang ayeuna ku nyumbang kana dana karesep anjeun.

HU Ikon Logo

Ngadamel Sumbangan. Ngadamel Bedana.

Dunya urang robih unggal dinten kalayan usaha pikahareupeun urang disaluyukeun sareng dirobih supados pas kana normal "anyar". Éta kateupastian naon anu bakal di bawa isukan nyaéta perjuangan anu paling hésé.

Kami terang ieu waktos nyobian, tapi ku silih bantosan, urang tiasa neraskeun ngadamel bedana di dunya urang.

Kado anjeun tiasa ngarobih éta sareng ngarobih kahirupan murid urang.

Fakta Anu Terang Ngeunaan Universitas Hodges

Universitas Hodges bangga kana jumlah murid anu beragam.

Kami lembaga ngaladénkeun Hispanik- féderal, sareng ampir 44 persén murid urang ngaidéntifikasi salaku Hispanik. Ampir 62 persén murid urang awéwé, sareng 12 persén murid urang aktip-tugas atanapi veteran militér. Umur rata-rata murid urang nyaéta 33 diantarana seuseueurna damel padamelan sadidinten nalika ngagedékeun kulawarga.

Kado anjeun leres-leres aya pangaruhna.

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Cara séjén pikeun ngadukung Universitas Hodges

Kami nawiskeun sababaraha cara anu tiasa anjeun anggo pikeun nunjukkeun dukungan anjeun pikeun mahasiswa Hodges University. Unggal kado ngajadikeun bédana. Tim kami ogé bakal senang pendak sareng anjeun pikeun ngarobih kado anjeun.

Mangga wartosan:

Angie Manley, CFRE

Diréktur kamajuan Universitas

E: amanley2@hodges.edu  /  O: (239) 938-7728

Translate »