Nami The Hodges Hawk Mascot!

Nami Hodges Hawk Graphic

Kami Hoyong Bantosan Anjeun!

 

Kami ngagaduhan Hodges Hawk salaku maskot kami, tapi urang Hawk peryogi nami.

Kontes ieu kabuka pikeun sadaya fakultas Hodges University, staf, mahasiswa, alumni, sareng masarakat sacara umum. Kirim surélék éntri anjeun ka: Marketing@hodges.edu. Kalebet nami sareng nami terakhir anjeun, alamat email, sareng hiji nami kanggo Hawk.

Aturan resmi sareng Inpormasi

aturan:

Teu kedah mésér pikeun ngasupan atanapi meunang. PEMBELIAN TEU NAMBAHKEUN KAHIRUPAN NANGTU.

  1. eligibility: Kontes ieu dibuka ngan pikeun fakultas, staf, mahasiswa sareng alumni Hodges University. Kontes ieu ngan ukur kabuka pikeun warga hukum Amérika Serikat, sareng batal dimana dilarang ku hukum. Kontes ieu tunduk kana hukum sareng peraturan féderal, nagara bagian, sareng lokal anu berlaku. Batal dimana dilarang.
  2. Pasatujuan pikeun Aturan: Ku ilubiung, Kontestan ("Anjeun") satuju kana kabeungkeut pinuh ku aturan ieu, sareng Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén anjeun minuhan sarat eligibility. Salaku tambahan, Anjeun satuju nampi kaputusan ti Universitas Hodges salaku pamungkas sareng mengikat sabab aya hubunganana sareng kontes kontes ieu.
  3. Periode Kontes: Éntri bakal ditampi mimitian dinten Salasa, Séptémber 15, 2020 tabuh 7:00 en EST sareng dipungkas dina Rebo, Séptémber 30 di 11:59 pm EST. Sadaya entri kedah ditampi ku Rebo, Séptémber 30, 2020 tabuh 11:59 pm EST ku email ka: Marketing@hodges.edu.
  4. Kumaha Lebetkeun: Éntri kedah ngalengkepan sadaya syarat kontes, sakumaha anu parantos ditangtoskeun, pikeun kéngingkeun hadiah. Éntri anu henteu lengkep atanapi henteu taat kana aturan atanapi spésifikasi tiasa didiskualifikasikeun dina kawijaksanaan tunggal Hodges University. Anjeun ngan ukur tiasa lebet sakali, nyayogikeun nami anu anjeun pikir gaduh Hodges University Hawk. Anjeun moal tiasa ngalebetkeun langkung seueur kali tibatan anu dituduhkeun ku ngagunakeun sababaraha alamat email, idéntitas, atanapi alat dina upaya ngémutan aturan. Upami Anjeun nganggo metode curang atanapi nyobian ngingkirkeun aturan, kalumanana tiasa dipiceun tina kalayakanana dina kawijaksanaan tunggal Universitas Hodges.
  5. hadiah: Juara kontes bakal nampi cocoan mewah Hodges Hawk. Upami sababaraha urang ngalebetkeun nami anu sami, maka hiji juara bakal dipilih sacara acak. Hadiahna henteu tiasa ditransfer. Naon waé sareng sadayana biaya anu aya hubunganana sareng hadiah, kalebet henteu aya watesan sareng sadaya pajak féderal, nagara bagian, sareng / atanapi pajak lokal, janten hiji-hijina tanggung jawab Winner. Henteu aya anu ngagentos hadiah atanapi transfer / ngerjakeun hadiah ka batur atanapi nyungkeun kas sarimbag ku Jawara anu diijinkeun. Panarimaan hadiah mangrupikeun idin pikeun Universitas Hodges pikeun nganggo nami Winner, sasaruaan, sareng asupna pikeun tujuan iklan sareng perdagangan tanpa santunan salajengna, kacuali dilarang ku hukum. Universitas Hodges, dina kawijaksanaan budi na, tiasa masihan langkung ti hiji Hodges Hawk kaulinan mewah pikeun anu lebet.
  6. odds: Rintangan meunang gumantung kana jumlah éntri anu nampi.
  7. Pamilihan Juara sareng Bewara: Jawara bakal dipilih ku Déwan Eksekutif Hodges University. Jawara bakal dibéjaan ku email dina waktos dua dinten saatos pilihan Winner. Universitas Hodges moal ngagaduhan tanggel waler pikeun gagalna Winner nampi bewara kusabab spam, email sampah atanapi setélan kaamanan sanésna atanapi kanggo Panyayogikeun inpormasi kontak anu teu leres atanapi sanés fungsina. Upami Jawara henteu tiasa dihubungi, henteu ngagaduhan hak, gagal ngaku hadiah dina waktos tujuh dinten damel ti saprak béja pangaosan parantos dikirim, atanapi gagal ngabales waktos sareng deklarasi anu dibéréskeun sareng dieksekusi sakumaha anu diperyogikeun, hadiahna tiasa dipiceun sareng Pamiang alternatip dipilih. Panarimaan ku Juara hadiah anu ditawarkeun dina kontes ieu dikondisikeun upami patuh kana sagala hukum sareng peraturan féderal, nagara bagian, sareng lokal. Sagala pelanggaran Aturan resmi ieu ku Winner (dina HODGES UNIVERSITY sacara lengkep DISCRETION) bakal ngakibatkeun diskriminasi meunang salaku unggul tina kontes, JEUNG SADAYANA PRIVILEGES salaku juara bakal ditetepkeun langsung.
  8. Hak Anu Dipasihkeun ku Anjeun: Ku nulis kontes ieu, Anjeun ngagambarkeun sareng ngajamin yén éntri anjeun mangrupikeun karya asli panulis, sareng henteu ngalanggar hak milik propriétik atanapi hak milik inteléktual mana waé. Upami Éntri anjeun ngalanggar hak cipta intelektual anu sanés, Anjeun bakal didiskualifikasikeun dina kawijaksanaan tunggal Hodges University. Upami eusi Éntri anjeun diklaim mangrupikeun palanggaran hak propriétik atanapi propriétik hak pihak katilu mana waé, Anjeun kedah, ku nyalira, membela atanapi netep ngalawan klaim sapertos kitu. Anjeun bakal nanggung ganti rugi, membela, sareng ngayakeun Universitas Hodges anu henteu bahaya tina sareng ngalawan gugatan naon waé, prosés, klaim, tanggung jawab, karugian, karusakan, biaya atanapi biaya, anu tiasa didamel, sangsara, atanapi diperyogikeun kanggo mayar Universitas anu timbul tina palanggaran sapertos atanapi disangka ngalanggar hak pihak katilu mana wae.
  9. Sarat & Kaayaan: Universitas Hodges ngagaduhan hak, dina kawijaksanaan budi na, pikeun ngabolaykeun, numpurkeun, ngarobih atanapi nunda kontes saupama virus, bug, intervensi manusa anu teu berwenang, panipuan, atanapi sabab anu sanés di luar kontrol Hodges University ngarusak atanapi mangaruhan administrasi, kaamanan, kaadilan, atanapi leres ngalaksanakeun kontes. Dina kasus sapertos kitu, Universitas Hodges tiasa milih Pemenang tina sadaya éntri anu pantes ditampi sateuacan sareng / atanapi saatos (upami pantes) tindakan anu dilakukeun ku Universitas Hodges. Hodges University ngagaduhan hak, dina kawijaksanaan budi na, pikeun ngabatalkeun saha waé individu anu ngarusak atanapi nyobian ngarobih prosés asupna atanapi operasi kontes atanapi halaman wéb atanapi ngalanggar Syarat & Kaayaan ieu. Hodges University ngagaduhan hak, dina kawijaksanaan budi nyalira, pikeun ngajaga integritas kontes, pikeun ngabatalkeun sora pikeun alesan naon, kaasup, tapi henteu diwatesan ku: sababaraha éntri ti pangguna anu sami tina alamat IP anu béda; sababaraha entri tina komputer anu sami langkung ti anu diijinkeun ku aturan kontes; atanapi panggunaan bot, makro, skrip, atanapi cara téknis sanés kanggo lebet. Sagala usaha ku anu ngiringan ngahaja ngaruksak situs wéb atanapi ngarusak operasi kontes sah tiasa janten palanggaran hukum pidana sareng perdata. Upami usaha sapertos kitu dilakukeun, Universitas Hodges ngagaduhan hak pikeun milarian karusakan dugi ka diijinkeun ku hukum.
  10. Watesan tina Liability: Ku nuliskeun, Anjeun satuju pikeun ngaleupaskeun sareng ngayakeun Universitas Hodges anu henteu bahaya sareng anak perusahaan, afiliasi, iklan sareng agénsi promosi, mitra, perwakilan, agén, panerus, tugas, karyawan, perwira, sareng diréktur tina tanggung jawab naon waé, panyawat, cilaka, maot, rugi, litigasi, klaim, atanapi karusakan anu tiasa kajantenan, langsung atanapi henteu langsung, naha disababkeun ku lalawora atanapi henteu, tina: (i) partisipasi anu asup kana kontes sareng / atanapi panarimaan, milikna, panggunaan, atanapi nyalahgunakeunana hadiah atanapi bagian naon waé; (ii) kagagalan téknis naon waé, kalebet tapi henteu diwatesan ku gangguan komputer, kabel, jaringan, hardware, atanapi parangkat lunak naon waé, atanapi alat mékanis anu sanés; (iii) teu aya atanapi henteu aksés ti mana wae transmisi, telepon, atanapi jasa Internét; (iv) campur tangan manusa anu teu sah dina bagian prosés asupna atanapi Promosi; (v) éléktronik atanapi kasalahan manusa dina administrasi Promosi atanapi ngolah éntri.
  11. Perselisihan: Kontes ieu diatur ku hukum Amérika Serikat sareng [nagara anjeun / propinsi], TANPA HANGSA NGARUNGKEUN DOCTRINES HUKUM. Salaku kaayaan ilubiung dina kontes ieu, pamilon satuju yén sagala sareng sadaya perselisihan anu teu tiasa direngsekeun antara pihak-pihak, sareng sabab-musabab tindakan anu timbul tina atanapi dikaitkeun sareng kontes ieu, kedah direngsekeun masing-masing, tanpa nganggo bentuk tindakan kelas. , éksklusif sateuacan pengadilan anu aya di [nagara anjeun / propinsi] anu ngagaduhan yurisdiksi. Salajengna, dina sengketa sapertos kitu, dina kaayaan naon waé pamilon teu kénging kéngingkeun penghargaan pikeun, sareng ieu ngaleungitkeun sadaya hak pikeun, ngahukum, kajantenan, atanapi akibat anu karuksakan, kalebet biaya pengacara anu lumayan, salain ti biaya pamilih anu langsung tina saku ( ie biaya pakait sareng lebet kana kontes ieu). Pamilon salajengna ngaleungitkeun sadaya hak pikeun ngarusak atanapi dikali.
  12. kabijakan privasi: Inpormasi anu dikintunkeun kalayan éntri tunduk kana Kabijakan Privasi anu nyatakeun dina halaman wéni Hodges University. Pikeun maca Kawijakan Privasi, klik di dieu.
  13. Daptar Jawara: Kanggo kéngingkeun salinan nami Winner atanapi salinan Aturan Resmi ieu, kirimkeun pamundut anjeun sareng amplop anu dicap ku nyalira ka: Departemen Pemasaran Universitas Hodges, 4501 Kolonial Blvd., Fort Myers, Fl 33966, AS. Panjalukna kedah ditampi teu langkung ti 23 Oktober 2020.
  14. seponsor: Sponsor kontes nyaéta Hodges University Marketing Department, 2647 Professional Circle, Naples, FL 34119 USA.
Translate »