Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Wilujeng sumping di Hodges University!

Orientasi Siswa Anyar Hodges University (NSO) ngabantuan Hodges 'Hawks urang dina siap-siap pikeun pangalaman akademik anjeun!

Tombol di handap bakal ngabimbing anjeun ngalangkungan prosés sareng nyayogikeun inpormasi penting ngeunaan Universitas kami. Ngamimitian ayeuna sareng tingali deui iraha anjeun peryogi bantosan.

Pesen ti Présidén Dr Meyer

Misi urang

Hodges University - lembaga nirlaba swasta - nyiapkeun mahasiswa pikeun ngungkit pembelajaran anu langkung luhur dina usaha pribadi, propésional, sareng masarakatna.

Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan naha Hodges University mangrupikeun universitas anu khas di Southwest Florida, pencét Ieuh.

Hodges Universitas

Terang Kampus Kami

Gedong Kampus Myers U sareng H

Universitas Fort Myers Kampus U sareng H Gedong Universitas Hodges

Gedong Kampus Myers U

Gedong Kampus Myers Kampus U

Bantuan Keuangan sareng Akun Siswa

Hodges Universitas Mahasiswa Layanan Bantuan Keuangan sareng Akun Mahasiswa

Pelayanan Pelajar, Pendaptaran, sareng Pangakuan

Pelayanan Mahasiswa Universitas Hodges - Pendaptar sareng Pangakuan

taman pustaka

Perpustakaan Universitas Hodges

Gedong Élmu Kaséhatan Siswa - U

Hodges U Student Union Élmu Kaséhatan Gedong, Gedong U

Pendaptaran Online

Daptar Online Ngaliwatan HU Timer Diri!

HU Self-Service ngamungkinkeun anjeun ngadaptar atanapi nyungkeun pendaptaran kanggo kursus naon waé dina sési anu bakal datang, 24/7, 100% online:

  • Asup log myHUgo
  • Dina bagian HU Self-Service, pencét kana Pendaptaran sareng Perencanaan Gelar
  • Pitunjuk Pendaptaran
  • Pikeun mastikeun jadwal kursus anjeun, pencét dina Rencana sareng Jadwal
Hodges University myHUgo Self-Service screenshot

Sumber Daya Téhnologi

Pelayanan Diri MyHUgo & HU

MyHUgo mangrupikeun portal jasa mahasiswa online Hodges University dimana sadaya murid tiasa gancang ngakses HU Self-Service. Kalayan myHUgo, anjeun tiasa ngakses inpormasi pribadi anjeun sareng ngalaksanakeun bisnis Universitas online.

Pelayanan Diri MyHUgo & HU

Email Murid

Nalika anjeun lebet kana portal MyHUgo tautan kana email anjeun nembongan dina halaman utami. Hodges bakal ngagunakeun akun email murid anjeun salaku alat resmi komunikasi sareng anjeun.

Login ka MyHugo

gambaran

Canvas mangrupikeun Sistem Manajemen Pembelajaran online Hodges University, dimana instruktur sareng murid tiasa aksés kana bahan kursus, ngirim tugas, komunikasi sareng kolaborasi online.

gambaran

Sumber Daya & Dukungan Tambahan

Hodges University gaduh tim IT khusus pikeun ngabantosan murid kalayan sababaraha rupa masalah téknologi anu mungkin dialami. Murid tiasa ngalebetkeun sareng ngalacak pamundut pikeun téknologi pikeun dukungan online, sareng milarian pemecahan masalah pitulung diri sareng kumaha inpormasi. Murid bakal nganggo alamat email sareng kecap akses Hodges na pikeun log in.

Dukungan Meja Pitulung IT

Hodges Universitas Online Logo

Rojongan murid

Sumberdaya Perpustakaan

Pustakawan aya di dieu pikeun ngabantosan anjeun milih sareng milarian sumber daya. Naha anjeun peryogi bantosan milarian basis data perpustakaan atanapi nganapigasi manual APA, staf perpustakaan sayogi langsung, ku telepon atanapi email.

Sumberdaya Perpustakaan

Buku Panduan siswa

Buku Panduan murid bakalan janten pedoman nalika anjeun ngamimitian sareng neraskeun karir pendidikan sareng Hodges University.

Buku Panduan siswa

Katalog Universitas

Katalog universitas bakal janten pedoman pikeun kabijakan akademik institusional anu khusus pikeun program akademi Hodges University.

Katalog Universitas

Sarat & Kaayaan Pendaptaran

Syarat sareng kaayaan pendaptaran nyayogikeun perjanjian antara mahasiswa sareng Universitas pikeun sadaya kaperluan pendaptaran.

Sarat & Kaayaan Pendaptaran

Halaman Sumber Mahasiswa

Halaman sumberdaya murid sayogi pikeun sadaya murid dimana anjeun bakal mendakan syllabi kursus, jam kantor fakultas, publikasi, sareng inpo kontak pikeun jurusan universitas anu sanés. Murid tiasa ngakses halaman ieu ku cara lebet kana MyHUgo.

Halaman Sumber Siswa

bantuan keuangan

Pakét Bantuan Keuangan

Paket bantuan kauangan tiasa diwangun ku gabungan hibah, pinjaman, sareng / atanapi pendanaan damel-diajar. Resi panghargaan ieu gumantung kana tingkat dana anu sayogi sareng kalayakan anjeun sakumaha anu ditangtukeun ku Aplikasi Gratis Bantuan Siswa Federal (FAFSA).

bantuan keuangan

SPP & Waragad

Akun Siswa

Tim Akun Siswa tiasa ngabantosan tagihan, ngartos SPP sareng biaya, nyetél rencana pamayaran, sareng sanésna deui.

Akun Siswa

Pilihan pamayaran

Universitas Hodges nawiskeun sababaraha pilihan rencana pembayaran kanggo mayar SPP sareng biaya dina angsuran bulanan salami sési. Kanggo inpormasi lengkep, siswa tiasa lebet kana MyHUgo sareng lebet kana Émbaran Akun Murid.

Pilihan pamayaran

Refunds

Universitas Hodges parantos damel bareng sareng BankMobile kanggo nawiskeun langkung seueur pilihan sareng aksés langkung gancang kana pangembalian dana anjeun.

Refunds

HU Ikon Logo

Layanan Samaun

Jasa Militér sareng Samaun

Di Universitas Hodges, anjeun bakal mendakan yén janten Militér Friendly sanés ngan ukur hal anu urang sebutkeun, éta mangrupikeun tingkat pangrojong anu jauh ngalangkungan kelas.

Layanan Samaun

Pangalaman Siswa

Naséhat Akademis

Kantor Pangalaman Siswa kami gaduh dosen murid anu didaptarkeun anu di dieu pikeun ngabantosan mahasiswa ngembangkeun rencana akademik jangka panjang sareng netepkeun tujuan jangka pondok pikeun ngahontal éta rencana.

Nelepon Musyawarah Akademik dina 800-466-0019

Email Piwuruk Akademis

Layanan karir

Layanan Karir mangrupikeun sumber gratis pikeun murid sareng alumni pikeun diajar langkung seueur ngeunaan bidang karir anu dipilih sareng ngembangkeun rencana karir.

Layanan karir

Akomodasi Siswa

Universitas Hodges sacara aktif ngadukung hak-hak murid cacat pikeun ngagaduhan aksés anu sami kana pendidikan.

Akomodasi Siswa

Judul IX

Hodges University komitmen pikeun nyiptakeun sareng ngajaga lingkungan diajar dimana sadaya jalmi anu ilubiung dina kagiatan Universitas tiasa diajar babarengan dina suasana bébas tina sagala jinis pelecehan, garapan, bias, prasangka atanapi intimidasi.

Judul IX

Hak Privasi (FERPA)

Dina pedoman FERPA, siswa ngagaduhan hak (1) mariksa sareng marios catetan muridna, (2) milarian amandemen rékaman, (3) idin pikeun pengungkapan, sareng (4) ngajukeun keluhan.

Hak Privasi (FERPA)

Formulir FERPA

Kampus Kasalametan

Kampus Kasalametan

Kantor Kasalametan Kampus Hodges Universitas ngautamakeun kasalametan murid nalika iraha waé kampus dibuka.

Kampus Kasalametan

Wilujeng, Anjeun Rengse Orientasi Siswa Anyar!

Anjeun Naha Éta!

Hatur nuhun parantos nyéépkeun waktos pikeun akrab sareng Universitas Hodges sareng departemen dukungan mahasiswa anu sayogi pikeun sadaya murid. Salaku murid, anjeun bakal ngagaduhan aksés kana situs ieu salami karir di Hodges. Kami henteu tiasa sabar ningali anjeun leumpang ngalangkungan panggung nalika giliran anjeun lulusan!

Anjeun ayeuna Hawk. Tingali bagian na!

Anjeun tiasa nunjukkeun kareueus sakola ku balanja online di Toko Hawks kami. Anjeun tiasa mendakan seueur barang anu tiasa anjeun anggo, ti USB drive sareng tumbler dugi ka papakéan, sareng Hodges Hawk! Naon anu ngabédakeun toko kami béda? Pikeun unggal pameseran anu dilakukeun, sawaréh tina hasil badé kana Dana Beasiswa Hawks.

Toko Hawks

Translate »