Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Wilujeng sumping di Pangalaman Siswa

Ti karek didaptarkeun ka alum, kami pusat panduan resmi anjeun pikeun ngabantosan anjeun janten murid anu suksés di dieu di Universitas Hodges. Kantor kami aayana deui di atanapi caket perpustakaan di Kampus Fort Myers di Universitas Hodges. Salaku tambahan, kami sayogi pikeun sadaya murid ku telepon sareng / atanapi téks ogé. 

Jurusan kami nawiskeun sumberdaya sareng dukungan di daérah ieu

  • Naséhat Akademis

      • orientasi
  • Layanan karir

      • murid
      • alumni
      • Dunungan
  • Akomodasi Siswa / ADA

      • Paménta Akomodasi
      • Layanan Kabutuhan Husus
  • Layanan siswa

      • Duka Murid
      • Disiplin Siswa
      • Bantuan Rencana SAP

 

Kami di dieu pikeun ngabantosan. Punten email success@hodges.edu atanapi nelepon 239-938-7730 kalayan patarosan atanapi kedah nyungkeun jasa.

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Layanan Dukungan

Naséhat Akademis

Naséhat Sukses Akademis dipuseurkeun di kantor Pangalaman Siswa sareng Penasihat anu ditugaskeun ka murid dumasar kana program gelar sareng sakola akademik. Anjeun didorong ngawangun hubungan sareng Penasihat Pangalaman Siswa sareng nyambung sacara rutin pikeun panduan sareng dukungan sareng tujuan pendidikan anjeun.

orientasi

Siswa anyar, ogé anu balik deui ka Universitas, didorong pikeun ngalengkepan program orientasi online anu dikembangkeun ku Pangalaman Siswa. Orientasi bakal ngenalkeun anjeun kana sumber anu sayogi pikeun kasuksésan akademik sareng ngadukung anjeun dina nganapigasi pangalaman universitas. 

Pitunjuk Siswa sareng Advokasi

Penasihat Pengalaman Siswa nyayogikeun pitunjuk pikeun anjeun ngeunaan patalékan sareng kaparigelan, nyieun hubungan pikeun ngabéréskeun masalah anu tiasa timbul. Rujukan konseling sayogi upami diperyogikeun. Advokasi sareng piwuruk pikeun masalah pendidikan sering kali dimimitian dina Pangalaman Siswa. Murid kedah ngahontal ka mahasiswa panaséhat pangalaman mahasiswa salaku titik kontak utama pikeun patarosan sareng masalah.

Émbaran Siswa Internasional

Hodges University didaptarkeun pikeun kasuksésan akademik anjeun, sareng pikeun ngadukung anjeun dina nganapigasi pangalaman universitas anjeun bakal ditunjuk pikeun Penasihat Pengalaman Mahasiswa anu ditunjuk. Penasihat di Hodges University ngabantosan siswa sareng pilihan kursus sareng perencanaan pendidikan pikeun mastikeun pangalaman universitas anu suksés.

Siswa F1 kedah ningali ka Pitunjuk Siswa Internasional atawa Jaga Status Anjeun Situs wéb Kaamanan Dalam Negeri pikeun inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngajaga status murid anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, ngahubungi Pejabat Ditunjuk resmi (DSO) di Kantor Pangalaman Siswa.

Layanan karir

Kantor Pangalaman Siswa ogé nyayogikeun naséhat karir pikeun ngabantosan anjeun dina ngimpénkeun impianana. Ti CV aturan pikeun ngawawancara tips, kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun.

Bantuan Siswa sareng Alumni 

  • Éksplorasi karir sareng penilaian
  • Inpormasi pasar dunungan sareng tenaga kerja, kalebet perekrutan di kampus sareng pameran padamelan
  • connect with CareerSource Sor-Florida anu komitmen pikeun ngabantosan anjeun milarian posisi anu anjeun resep
  • Dewan padamelan online ( www.collegecentral.com/hodges)
  • Masangkeun padamelan anu nargetkeun murid sareng alumni di sakola urang
  • Padamelan milarian anu dipasang di sakola urang

 Bantuan Dunungan

  • Pasangkeun kasempetan kerja sareng magang perusahaan anjeun dina papan padamelan online kami (www.collegecentral.com/hodges)
  • Tambahkeun halaman wéb perusahaan anjeun kana halaman Pangusaha Lokal kami
  • Rekrutmen di kampus ngalangkungan Program Juragan Sorotan
  • Iklan gratis pikeun acara ngiringan khusus
  • Partisipasi dina pameran padamelan
Hodges Universitas Logo tumpuk

Akomodasi Siswa

Kami komitmen pikeun nyayogikeun aksés anu sami sareng kasempetan anu sami pikeun murid kami. Siswa anu ngagaduhan masalah cacad kedah ngahubungi kami pikeun ngajadwalkeun orientasi ka lembaga, atanapi ngabahas dukungan anu diperyogikeun pikeun parantosan program akademik. Saha waé anu peryogi bantosan kedah ngahubungi Koordinator Pangalaman Mahasiswa anu ditugaskeun langsung atanapi email success@hodges.edu; telepon: 800-466-0019. 

Inpormasi lengkep ngeunaan akomodasi siswa tiasa dipendakan di urang Buku Panduan siswa.

Layanan siswa

Duka Murid

Universitas Hodges komitmen pikeun ngajaga lingkungan pendidikan bebas tina diskriminasi sareng pelecehan sareng tujuan kami nyaéta masalah murid anu langsung ditujul sareng direngsekeun kalayan adil pikeun sadaya pihak anu kalibet. Upami anjeun ngaraos yén kaayaan naon waé anu mangaruhan anjeun henteu adil, diskriminatif, atanapi nyiptakeun kasusah anu teu diperyogikeun, hubungi Departemen Pangalaman Siswa gancang-gancang supaya urang tiasa ngusahakeun resolusi.

Disiplin Siswa

Hodges University parantos netepkeun standar akademik sareng tingkah laku sareng padoman pikeun ngembangkeun kasadaran murid sareng tanggung jawab ka komunitas Universitas sareng lembaga. Siswa anu ngalanggar Standar Paripolah Siswa tunduk kana prosés formal sedengkeun tuduhanana dievaluasi sareng tekad kamungkinan tindakan disiplin dilakukeun.

Translate »