Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Diajar Naha Hodges University mangrupikeun Universitas Anu Béda di Southwest Florida

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Pendak sareng Dr. Meyer sareng Hodges University

Kusabab sanés ngan ukur alumni Universitas Hodges tapi ogé présidénna, karaos kuring mumpuni unik ngabagéakeun anjeun ka lembaga anu saé ieu. Kami mangrupikeun lembaga anu diakréditasi, swasta, lembaga nirlaba, anu mimitina didirikeun taun 1990 sareng bangga ngalayanan Southwest Florida ti saprak éta. Universitas urang parantos ngalegaan pikeun nyumponan kabutuhan komunitas urang - dunya di sakuriling urang - sareng kampus di Fort Myers sareng Naples, Florida, sareng teureuh pendidikan kalebet henteu ngan ukur instruksi tradisional di kampus tapi ogé kursus sareng program online.

Misi kami nyaéta nyiapkeun mahasiswa pikeun ngungkit diajar anu langkung luhur dina usaha pribadi, propésional, sareng sipil.

Lingkungan Anu Teu Tiasa Universitas Hodges

Universitas Hodges nyayogikeun lingkungan diajar henteu sapertos lembaga anu sanés di daérah ku nawiskeun:

  • sertipikat, gaul, program gelar sarjana sareng master;
  • jadwal fléksibel siang, sonten, campuran, sareng kelas online;
  • kursus anu diajarkeun ku profesor anu ayeuna atanapi tilas praktisi dina bidangna masing-masing; jeung
  • program anu dirancang pikeun ngabantosan siswa pikeun ngungkit naon anu parantos aranjeunna pelajari dina damel.

Salaku tambahan, seueur program urang ngabantosan murid urang kéngingkeun kredensial profesional di daérah sapertos perawat, akuntansi umum, sareng konsultasi kaséhatan méntal. Batur ngakibatkeun sertifikasi industri. Samaun militér, anggota jasa tugas aktif, sareng kulawargana tiasa kéngingkeun bantosan sareng tujuan pendidikanana ngalangkungan Pusat Layanan Dr. Peter Thomas Veterans kami.

Hodges University ogé nawiskeun basa Inggris anu luar biasa sareng komprehensif salaku program Bahasa Kadua (ESL) anu nawiskeun perendaman basa Inggris ka panyatur sanés basa Inggris anu hoyong ningkatkeun kalancaranana. Langkung ti 25 nagara anu béda ilaharna diwakilan diantara populasi mahasiswa ESL urang.

Keterlibatan Universitas Hodges Salaku Sumber Daya Komunitas

Tungtungna, kami mangrupikeun asét anu teu kapisahkeun ka daérah Southwest Florida, responsif salaku titik aksés ka paguron luhur pikeun murid sareng salaku mitra dina pangwangunan ékonomi sareng sosial anu langkung lega. Kami bangga kana peran kami di komunitas anu saé ieu, sareng kami ningali tanggung jawab anu hasilna serius pisan. Marengan komitmen urang anu tetep pikeun ngabantosan nyayogikeun pagawé anu terampil sareng mumpuni pikeun tanaga padumukan lokal anu bertumbuh, urang teras-terasan milarian terang cara sanés lembaga urang tiasa ngalayanan Florida Kidul Kulon.

Kuring ngajak anjeun ngajajah sadayana Universitas Hodges anu ditawarkeun sareng mendakan nyalira naon anu ngajantenkeun urang jauh ti lembaga pendidikan tinggi anu sanés. Kuring yakin anjeun bakal kagum ku naon anu ditawarkeun universitas ieu.

Salam hormat,

John D. Meyer, DBA

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Misi Hodges University, Visi, sareng Rukun

Pernyataan misi 

Hodges University-lembaga nirlaba swasta-nyiapkeun mahasiswa pikeun ngungkit diajar luhur dina usaha pribadi, propésional, sareng sipil.

Pernyataan Visi

Universitas Hodges bakal diakuan pikeun kaunggulan dina pendidikan inklusif anu fokus sareng karir sareng keterlibatan masarakat.

Tihang Institusi

  • Kaunggulan Programmatic
  • Éféktivitas Operasional
  • Akad Nikah komunitas
  • Tumuwuhna Kelembagaan
  • Tujuan Institusi

 

Tujuan Institusi

Kaunggulan Programmatic 

  • Terus ningkatkeun portopolio produk Hodges pikeun minuhan kabutuhan masarakat sareng dunungan.
  • Pikeun program akademik, tingkatkeun kamungkinan pendaptaran murid, ingetan, kalulusan, sareng padamelan.
  • Pikeun program anu sanés akademik, nyayogikeun kabutuhan masarakat sareng kapentingan pamilon.
  • Ngembangkeun program anu inovatif pikeun kabutuhan anu henteu dipiharep, muncul, sareng pikahareupeun di jero komunitas urang, pikeun kapentingan dunungan régional sareng murid urang.
  • Pasang hiatus atanapi pensiun program anu henteu cocog deui sareng tujuan stakeholder sareng komunitas.

Éféktivitas Operasional 

  • Mikat sareng nahan tanaga gawé anu mumpuni, beragam sareng ningkatkeun pangaruh positip pikeun pagawé masing-masing.
  • Ngalaksanakeun pamutahiran prosés anu ningkatkeun épisiénsi sareng anu ningkatkeun kualitas palayanan ka siswa sareng pamangku kapentingan sanés.
  • Fokus usaha dina kaséhatan kauangan lembaga.

Akad Nikah komunitas

  • Langkung efektif ngabagi carita Hodges University sareng murid, dosen sareng staf, alumni, réncang Universitas, sareng komunitas urang, sareng ngalaksanakeun inisiatif — sering ngalangkungan kemitraan sareng pamangku kapentingan — anu ngalayanan komunitas urang.
  • Ngembangkeun cara inovatif pikeun siswa pikeun berinteraksi sareng komunitas anu langkung jembar ku sabab pangalaman Hodges University langkung lega, langkung jero, sareng langkung relevan.
  • Kenali kasempetan geografis sareng tanggung jawab anu aya di Southwest Florida, nagara Florida, sareng daérah urang.

Tumuwuhna Kelembagaan

  • Nguatkeun jaringan individu sareng lembaga Hodges pikeun ngalegaan lingkup pangaruh lembaga.
  • Ngamankeun sumber pendapatan luar negeri anu anyar (beasiswa, hibah, dukungan proyek modal) pikeun ngadukung lembaga.
  • Ngawangun masa depan ngalangkungan perencanaan strategis anu efektif sareng implementasi.
Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Déwan Pembina

Kelas 2021 (Istilah kadaluarsa Oktober 2021):

  • Gillian Cummings-Beck, Diréktur Manajemén Résiko, Taylor Morrison
  • Jerry F. Nichols, Wakil Présidén Senior, Mangpaat Brown & Brown

Kelas 2022 (Istilah kadaluarsa Oktober 2022):

  • Michael Prioletti, Wakil Présidén Senior, Robert W. Baird & Co., Inc.
  • Gerard A. McHale, Jr, Pamilik / Présidén, Gerard A. McHale, Jr, PA
  • Tiffany Esposito, Présidén sareng CEO, SWFL, Inc.

Kelas 2023 (Istilah kadaluarsa Oktober 2023):

  • Leslie H. King III, Konsultan Manajemén Swasta
  • Marisa Cleveland, Ed.D., Diréktur Eksekutif, The Seymour Agency
  • Marilyn Santiago, Rakan / CMO Kreatif Arsitéktur Resin Produk, Inc.
  • Dianne Hamberg, Wakil Présidén & Pamimpin Cabang, BB&T ayeuna Truist

Ex-Officio:

  • John Meyer, Présidén
  • Erica Vogt, Sekretaris sareng Bendahara
Translate »