Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Indikator Prestasi Siswa sareng Kinerja Institusi

Kasuksésan murid dina ngahontal tujuan pribadi atanapi propésional mangrupikeun misi anu pangutamana di Universitas Hodges. Universitas ngukur prestasi mahasiswa sareng kinerja institusional ku sababaraha cara, kalebet tingkat panempatan padamelan / padamelan mahasiswa, produktivitas gelar, ingetan murid sareng kegigihan, tingkat wisudaan, sareng tingkat hutang mahasiswa.

Tingkat ingetan taunan didefinisikeun salaku persentase mahasiswa anu milari gelar anu didaptarkeun dina istilah ragrag anu masih didaptarkeun dina istilah gugur ieu. Tingkat ingetan taunan diitung pikeun kadua kalina di Hodges sareng sadaya murid anu terdaftar. Tingkat ingetan pikeun murid sarjana disayogikeun di handap ieu. Target anu ditetepkeun ku Hodges University beda-beda dumasar kana kohort, kalayan 40% pikeun kahiji kalina di Hodges sareng 60% pikeun sadaya murid anu terdaftar.

COHORT GUGUR 2012 - 2013 GUGUR 2013 - 2014 GUGUR 2014 - 2015 GUGUR 2015 - 2016 GUGUR 2016 - 2017 GUGUR 2017 - 2018 GUGUR 2018 - 2019 GUGUR 2019 - 2020
Istilah munggaran di Hodges
Sarjana 55% 52% 55% 55% 45% 50% 40% 45%
Sadaya Murid Anu Daptar
Sarjana 65% 63% 65% 69% 61% 63% 68% 63%
Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk

Siswa sering ngalaporkeun yén masa jabatan kahiji di kuliah mangrupikeun hal anu paling hese, utamina pikeun anu balik deui ka sakola saatos teu aya deui, anu damel sapinuh waktos, sareng anu ngadukung kulawarga. Universitas Hodges ngahontal mahasiswa anu ngagaduhan jasa anu dirancang pikeun ngabantosan aranjeunna janten suksés - utamina salami istilah kahiji anu kritis.

Tingkat Persistence Rate didefinisikeun salaku persentase mahasiswa anu milari gelar anu didaptarkeun dina istilah gugur anu masih didaptarkeun dina istilah usum salju kieu. Tingkat kegigihan istilah diitung pikeun kadua kalina di Hodges sareng sadaya murid anu terdaftar.

Ieu di handap aya tingkat kegigihan istilah-ka-istilah pikeun sadaya mahasiswa anu milari gelar; mahasiswa anyar sajati (mimiti dina kuliah); sareng murid Samaun, kalayan masing-masing kelompok ngahontal atanapi ngaleungitkeun target 50% Hodges University pikeun kahiji kalina di Hodges sareng target 70% pikeun sadaya murid anu didaptarkeun. Data nunjukkeun yén seuseueurna mahasiswa parantos hasil dina istilah kahiji sareng daptar deui di Hodges University pikeun istilah kadua di kuliah.

Waktos Kahiji di HODGES COHORT GUGUR 2012 -WINTER 2013 GUGUR 2013 -WINTER 2014 GUGUR 2014 -WINTER 2015 GUGUR 2015 -WINTER 2016 GUGUR 2016 -WINTER 2017 GUGUR 2017 -WINTER 2018 GUGUR 2018 -WINTER 2019 GUGUR 2019 -WINTER 2020 GUGUR 2020 -WINTER 2021
Siswa Anu Milarian Gelar 70% 71% 75% 70% 67% 71% 58% 60% 74%
Freshmen Leres 71% 74% 77% 61% 66% 72% 53% 51% 70%
SADAYANA SISWA ENROLLED COHORT GUGUR 2012 -WINTER 2013 GUGUR 2013 -WINTER 2014 GUGUR 2014 -WINTER 2015 GUGUR 2015 -WINTER 2016 GUGUR 2016 -WINTER 2017 GUGUR 2017 -WINTER 2018 GUGUR 2018 -WINTER 2019 GUGUR 2019 -WINTER 2020 * GUGUR 2020 -WINTER 2021
Siswa Anu Milarian Gelar 75% 77% 76% 78% 75% 76% 76% 65% * 76%
Murid Samaun 73% 78% 72% 83% 78% 79% 84% 72% * 84%

* CATETAN: Istilah ieu kaganggu kusabab panutupan sakola samentara pikeun pandemi SARS-COV-2.

Statistik éksternal dianggo pikeun ngesahkeun statistik padamelan internal. Sumber data anu digunakeun nyaéta Program Inpormasi Pendidikan sareng Pelatihan Florida (FETPIP), anu ngumpulkeun data dina lembaga Independent Colleges & Universities of Florida (ICUF). Dina data anu diterbitkeun paling anyar, Universitas Hodges rengking luhur pisan dibandingkeun sareng réncang-réncang ICUF na, kalayan mahasiswa Hodges konsistén réngking dina lima luhur pikeun penghasilan taunan rata-rata pikeun lulusan sarjana anu dianggo antara 2011 sareng 2019. Target Hodges University pikeun siswa dilaporkeun ku FETPIP anu parantos kéngingkeun gelar sarjana sareng anu padamelan 65%.

taun JUMLAH BUDAYA Kelas NOMOR DIPAKSA PERSEN GRATIS BELAJAR DIPASKAH Hasilkan penghasilan taunan pikeun siswa kelas HU'S RANK ANTARA RI ICUF
2011 329 244 74% $37,940 1
2012 295 214 73% $39,092 1
2013 274 205 75% $36,166 1
2014 288 198 69% $38,334 4
2015 257 202 79% $43,179 1
2016 208 142 68% $41,691 4
2017 220 170 77% $47,092 2
2018 177 123 70% $47,176 4
2019 162 112 69% $51,300 4

Kusabab kasusah sareng perbandingan tingkat wisuda di sababaraha lembaga anu beragam, salah sahiji ukuran akuntabilitas anu valid anu dianggo Hodges University pikeun nunjukkeun prestasi murid nyaéta produktivitas gelar. Produktipitas gelar mangrupikeun éksprési tina total gelar anu dilélér dina taun akademik salaku perséntase pendaptaran full-time (FTE) sakumaha dilaporkeun ka Sistem Data Pendidikan Terpadu Postecondary (IPEDS). Maka, produktivitas gelar mangrupikeun cerminan kahontalna murid sacara umum, sanés pikeun bagéan leutik badan mahasiswa universitas, sareng nyayogikeun ukuran pencapaian anu valid dina sababaraha institusi. Sanaos Hodges parantos ngalaman nomer pendaptaran anu langkung handap dina taun-taun ayeuna, tabél nunjukkeun kasuksésan anu tetep dina produktivitas gelar, kalayan gelar 29 dilélér per 100 FTE di 2019-2020, ngalangkungan udagan ayeuna 25 derajat per 100 FTE.

taun PENDAFTARAN FTE DEGREES dianugerahi PRODUKTIF GRATIS
(DEGREES PER 100 FTE)
2009 - 2010 2,274 576 25
2010 - 2011 2,486 610 25
2011 - 2012 2,390 646 27
2012 - 2013 2,176 598 27
2013 - 2014 1,913 559 29
2014 - 2015 1,778 500 28
2015 - 2016 1,473 439 30
2016 - 2017 1,461 441 30
2017 - 2018 1,115 406 36
2018 - 2019 1,015 385 38
2019 - 2020 876 256 29
DASAR GRATIS INTERNAL ATAS 150%
Siswa Gelar-Milarian Murid Digolongkeun 2007 Digolongkeun 2008 Digolongkeun 2009 Digolongkeun 2010 Digolongkeun 2011 Digolongkeun 2012 Digolongkeun 2013 Digolongkeun 2014
Pertama kali di Hodges Cohort 40% 44% 30% 30% 30% 31% 27% 33%
Mindahkeun-di kohort 51% 54% 36% 35% 35% 38% 33% 42%
Harga IPEDS SADAYANA 150%
Siswa Gelar-Milarian Murid Digolongkeun 2007 Digolongkeun 2008 Digolongkeun 2009 Digolongkeun 2010 Digolongkeun 2011 Digolongkeun 2012 Digolongkeun 2013 Digolongkeun 2014
Rata-rata Tingkat Lulusan IPEDS 30% 29% 30% 25% 27% 22% 26% 28%

Pikeun langkung saé ngagambarkeun Universitas Hodges, ukuran hasil IPEDS énggal nembé kapilih salaku indikator parantosan konci SACSCOC urang. Sanaos ukuran ieu ngan ukur dikumpulkeun pikeun sababaraha taun (kalayan anu pang anyarna dina 2020-2021 pikeun kohort 2012), analisis tren dasar nunjukkeun yén, kalayan kalebet murid transfer-in sareng part-time, anu langkung akurat nangkep déwasa damel anu balik ka sakola, tingkat panghargaan 8 taun sacara umum kalebet target anu parantos ditetepkeun ku 30%.

Translate »