Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Wilujeng sumping di Kantor Pendaptaran di Hodges University

Misi urang

Ngalangkungan kapamimpinan catetan akademi Hodges University, Kantor Pendaptaran Universitas bakalan janten sumber pikeun komunitas universitas sareng pangacara pikeun mahasiswa.

Nilai Inti Pendaptaran

  • katalitian
  • kajembaran ati
  • nepungan
  • episiensi
  • gawe babarengan
  • Responsif

Visi urang

Ningkatkeun pangalaman murid ku nyayogikeun jasa kualitas luhur pikeun ngadukung misi sareng tujuan Hodges University.

Hodges Universitas

Pelayan Diri Siswa

Siswa Hodges Ayeuna U tiasa Ngakses Di handap ieu ngalangkungan Timer Diri di MyHUgo Portal Siswa:

  • Pendaptaran Online
  • Serelek / Tambahkeun Kursus dugi ka akhir Drop / Add Week
  • Panjaluk Transkrip Resmi
  • Tingali Evaluasi Akademis Anjeun
  • Tingali Sejarah Akademis Anjeun
  • Témbong Kelas
  • Niat pikeun Aplikasi Pascasarjana
  • Janten Parobihan Alamat
  • Perbarui inpormasi Dunungan
  • Verifikasi pendaptaran
  • Parobihan Mayor

Taros Kami:

Pikeun bantosan tambahan pikeun salah sahiji formulir di luhur atanapi ngahubungi Kantor Pendaptaran, telepon (888) 920-3035. Anjeun ogé tiasa ngirim email registrar@hodges.edu pikeun nyungkeun bantosan tambahan.

Translate »