Nyaho Teras Naon Anu Anjeunna Terang Ayeuna

Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Tulisan #HodgesAlumni

Nyaho Teras Naon Anu Anjeunna Terang Ayeuna - #MyHodgesStory Martha "Dotty" Faul

Jauh sateuacan Martha "Dotty" Faul ngadaptar di Hodges University, anjeunna nyéépkeun ampir 20 taun ngawangun karir dina penegak hukum di Kantor Sheriff County DeSoto sareng Kantor Sheriff Charlotte County.

Ti saprak damel patroli salaku wakil sheriff dugi ka nanganan investigasi kriminal salaku detektif, Faul parantos ningali sareng nyaksian naon anu tiasa dibayangkeun ku seueur. Linggih di sisi hukum anu paling rentan ka kanyataan négatip sareng kasar umat manusa, Faul pensiunan dina bulan Agustus 2009 sareng muka bisnisna nyalira, Justice Investigations Services, Nyarita., dina 2010 salaku cara pikeun nawiskeun bantosanna ka anu peryogi.

Nalika dina tahap awal muka bisnisna, anjeunna sadar pentingna gelar anu tiasa disayogikeun ngawangun perusahaanna. Nalika damel di Kantor Sheriff Charlotte County, wawakil ti Universitas Hodges (teras dikenal salaku International College) ngadatangan pikeun ngabahas tawaran kursus.

"Kuring kuciwa teu nyandak aranjeunna tina tawaran éta," manehna seuri. "Tapi nalika waktosna badé sakola deui, kuring émut ka Hodges, janten kuring daptar di sekolah bisnis di 2009."

Saatos nyéépkeun genep bulan dina program bisnis sareng damel di penjualan di basisir wétan Florida, Faul sadar bakat na langkung cocog pikeun kaadilan kriminal, sanés bisnis, janten anjeunna ngalihkeun program gelar, nyandak kelas sadayana online.

Salaku mahasiswa online, anjeunna ngaku, "Kuring leres-leres ngarasa yén kuring nampi langkung seueur perhatian sabab dewan diskusi ngamungkinkeun kuring kasempetan nyarios, sareng instruktur parantos sayogi. Abdi henteu kedah hariwang ngeunaan waktos béak dina tungtung kelas sareng buru-buru ka payun kanggo naroskeun ka profésor. "

Ngalangkungan pangalaman taunna dina penegak hukum kana program gelarna, Faul sadar sabaraha padamelan propésionalna museur waé ka hiji daérah, sareng kumaha kursus na nyayogikeun wawasan anu penting kana arena anu lega nyaéta kaadilan pidana.

"Kursus-kursus ngajarkeun kuring ngeunaan manajemén, koréksi sareng kaadilan budak ngora. Kuring diajar pisan ngeunaan sajarah kaadilan kriminal sareng kumaha budaya anu béda dina kaadilan kriminal, "saur anjeunna.

Ngahasilkeun dirina Gelar Sarjana dina Kaadilan Pidana di 2012, anjeunna museurkeun usahana dina ngawangun usahana. Anjeunna sareng timna anu gaduh 20 urang investigator profesional damel sareng nagara Florida pikeun ngabantosan jalma-jalma miskin dina sistem kaadilan kriminal anu henteu sanggup ngabélaan hukum. Gawe bareng raket sareng ahli hukum, Faul sareng timna nganggo kaparigelanna pikeun ngabantosan ngumpulkeun kanyataan, bukti sareng inpormasi pikeun ngawangun kasus anu épéktip.

Sedengkeun kasus-kasus éta mimitian ti panipuan dugi ka rajapati dugi ka jalma anu leungit, Faul ngagunakeun kaahlianana dina deteksi bohong sareng panipuan pikeun ngabantosan panyilidikan; Nanging, kusabab sifat bisnis sareng hubunganana sareng sistem hukum, anjeunna sakali deui ngalih ka Hodges kanggo ngalanjutkeun pendidikanana, mung dina waktos ieu dina studi hukum.

"Kuring nyarios sareng Dr. [Char] Wendel, sareng anjeunna ngawartoskeun ka kuring yén studi hukum jauh béda tibatan kaadilan pidana, tapi kuring parantos mendakan yén kuring resep, sareng duaan éta leres-leres silih gandéng," saur anjeunna. .

Daptar dina Master Élmu dina Studi Hukum program gelar di 2016, Faul ngaku kurikulum sareng tugas parantos ngamungkinkeun anjeunna nyumbang kana bisnis na ku cara anu anyar pisan. Diajar ngeunaan torts, patuh sareng pengarahan kasus, Faul ngagunakeun pangetahuan pikeun ngabantosan ngarobih cara anjeunna sareng timna tiasa langkung ngabantosan para pengacara.

“Nyaho kumaha hukumna tiasa ngabantosan anjeun pisan nalika anjeun kaluar di jalan. Upami kuring terang naon anu bakal kajantenan di rohang pangadilan sareng naha aranjeunna meryogikeun hal-hal anu pasti, éta bakal ngajantenkeun kasus kuring langkung saé, "jelasna. "Ayeuna, di sisi anu sanésna, kuring terang naon anu kedah aranjeunna laksanakeun, janten kuring tiasa nyungkeun ka pengacara kuring pikeun ngabantosan aranjeunna."

Ngan ukur sababaraha minggu deui sateuacan anjeunna lulus dina bulan Désémber 2017 kalayan gelar master, Faul ngarepkeun nyandak élmu sareng pangalaman propésionalna sareng ngembang bakat na dina bidang pengajaran.

"Kuring parantos ngalaman sababaraha hal anu béda, sareng kuring hoyong masihan sababaraha hal éta, sareng ngajar mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalaksanakeunana. Pikeun tiasa ngabagi sababaraha pangalaman kuring sareng ngabagi sababaraha élmu anu kuring pelajari sareng cara ngalarapkeunana - éta bakal pisan nyugemakeun pikeun kuring. "

 

#HodgesMyStory Dottie Faul
Translate »