Tag: Tetep Deukeut Deukeut

Logo Hawks Care

Gabung Piaraan sareng Sumbangan Sumbangan Jalma Kami

Gabung Piaraan sareng Sumbangan Sumbangan Jalma Hayu Urang ngadukung komunitas urang sareng ngabantosan anu sanés! Universitas Hodges parantos damel bareng sareng Harry Chapin Food Bank sareng Brooke's Legacy Rescue Animal, pikeun ngumpulkeun barang-barang pikeun kulawarga anu butuh sareng babaturan anu buluan. Gabung sareng urang ku nyumbang ti 1 Juni - 15 Juni, 2020. Anjeun Tiasa Ngadamel [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Tulisan #HodgesAlumni

Hodges Alumnus Nampi Hadiah Pupuhu Kamar Naples

Wilujeng, Dave Weston! Hodges Alumnus Nampi Pimpinan Pupuhu Kamar Naples Dave Weston, kapala perwira operasi di Naples Lumber & Supply, mangrupikeun anu nampi 2019 tina Pimpinan Pupuhu Kamar Naples. Weston keur ngahormatan pikeun dedikasi na pikeun kamajuan masarakat sareng dukungan terus kamar. Anjeunna bakal diakuan di Kamar [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Patalina Antara Pendidikan Tinggi sareng Padamelan

Ditulis Ku: Dr. John Meyer, Présidén, Universitas Hodges Kalayan genep derajat pamisahan, anjeun tiasa ngadamel sambungan anu teu dipikaresep. Patalina antara paguron luhur sareng angkatan kerja langsung. Di Universitas Hodges, urang ngartos hubungan antara pendidikan sareng pencapaian keterampilan propésional sareng parantos ngarancang gelar sareng sertifikasi khusus pikeun ngeusian kabutuhan tenaga kerja [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Kami Bangga nampilkeun Perawat 2019 Kami!

Selamat pikeun Perawat Urang 2019! Tanggal 10 Méi 2019, Universitas Hodges bangga nampi Pésta Pinning kanggo perawat anu lulus taun ayeuna. Naon cara anu saé pikeun ngagungkeun Minggu Perawat! Upacara Pinning kami mangrupikeun waktos khusus pikeun perawat urang sareng sési 2019 mangrupikeun acara anu luar biasa. Tiap perawat damelna saé pikeun ngahontal [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Korsi Beureum

Tim Eksekutif Hodges University Ngagungkeun Gerakan Kursi Beureum (LR) Teresa Araque, AVP Marketing / PIO; Dr John Meyer, Présidén; Erica Vogt, VP Eksekutif Operasi Administratif; Tracey Lanham, Dekan Mitra, Fisher School of Technology; sareng Dr Marie Collins, VP Senior tina Akademik Urusan. Numutkeun kana sitwithme.org, Gerakan Kursi Beureum ogé disebut Sit With [...] Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Joe Turner Kapala Jaringan Alumni Anyar

Wilujeng sumping, Joe Turner! Kami Bingah Ngagaduhan Anjeun. Turner namina Senior Marketing sareng Alumni Outreach Content Creator di Hodges University 10 April 2019 –NAPLES / FORT MYERS, FLA - Joe Turner parantos uih deui ka Universitas Hodges salaku Senior Marketing sareng Alumni Outreach Content Creator. Dina jabatan ieu, anjeunna tanggel walau pikeun ngawasi inisiatif hubungan alumni universitas, salian ti nyiptakeun […]

Maca deui
Universitas Hodges Tetep Deukeut. Buka Jauh. Artikel #HodgesNews

Salamet Siswa EMS

Hodges Siswa EMS Nyandak Tempat Pertama! Murid ti program Jasa Médis Darurat Universitas Hodges bersaing dina kagenep Panther EMS Challenge kagenep di Lake Worth, FLA sabtu minggu katukang. Acara ieu diayakeun ku Palm Beach State College. Tim ti sakumna nagara bagian ditilik dina rupa-rupa skenario darurat. Kaluar tina 1 tim anu [...] Maca deui
Translate »