Universitas Hodges Tetep Deukeut Deukeut Logo

Wilujeng sumping di Perpustakaan di Hodges University

Pikeun ngabantosan kabutuhan anjeun, Perpustakaan Terry P. McMahan nawiskeun sababaraha jinis jasa sareng bahan pikeun mahasiswa, dosen, staf, sareng alumni Universitas Hodges.

Kami ngajantenkeun gampang pikeun anjeun kéngingkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun. Hubungan sareng ahli mata pelajaran pikeun ngabimbing anjeun ngalangkungan panilitian, milarian rohangan pikeun diajar nyalira atanapi sareng grup, sareng milarian buku, tulisan, sareng anu sanésna pikeun ngadukung pangalaman akademik anjeun. Mampir pikeun didatangan! Kami di dieu pikeun ngabantosan.

E-Perpustakaan

Milarian perpustakaan pikeun inpormasi, tulisan, jurnal, buku, e-book, pilem, dokumén e-government, sareng seueur deui ngalangkungan kumpulan sumberdaya akademik khusus kami. Seueur barang anu sayogi online langsung. Kaseueuran bahan fisik mariksa salami 3-4 minggu sareng parobihan 2 kali. Pinjaman antar-perpustakaan hayu urang milarian bahan tambahan tina ampir sadaya koleksi di nagara éta.

Hodges University Logo - Surat sareng Ikon Hawk
Translate »